Summa sidvisningar

tisdag 24 juni 2008

Mördande sömn

Skippar Allsången idag och går direkt på Morden i Midsomer. Den är så sabla skön att tuppa av till i soffan. Varenda tisdagkväll förra året så fick jag fråga "vem var mördaren?" morgonen därpå. Varpå mannen erkände att han tydligen somnat tjugo minuter innan upplösningen han också. I år får det bli bättring! Inga mer pensionärsfasoner här inte.
En sur grej idag. Enda barnfamiljen i huset ska flytta. De har köpt ett hus för 2,3 mille och vi har ju bara en Mille så även om jag också hade velat ha det där huset med vätterutsikt så hade det ju aldrig gått. Vårt lilla enkla hushåll behöver en rejäl lottovinst helt enkelt. Jag kan tänka mig att skrapa fram tre stycken klöver = 25.000:- i månaden i 25 år. Då hade man kunna slappna av en aning. Helt klart.
En ny stereo/ljudanläggning, en raggarbil, en kåk, nya pattar (ha ha jag bara skojar!!), en ny soffa och en ny teve. Fast soffan får inte vara så skön och teven måste ha extremt bra ljud. Annars går det som det gick där på den fattiga tiden, way back. Man är snorrik men man missar lik förbannat slutet på Morden i Midsomer.

Dagens låt: Sleeping in my car - med Roxette. Finns det skönare sömn än den man får i bilen? Blir jag rik så kan jag ju köpa den där raggarbilen och ha den i vardagsrummet och somna där istället?(i jättekåken som vi köper så är naturligtvis vardagsrummet g i g a n t i s k t). Verkar det som en bra idé? Nähä.

Inga kommentarer: