Summa sidvisningar

lördag 14 juni 2008

Jimmie, Jerry och katten Gustaf



Jag börjar med Jimmie. Idag på morgonen klädde jag på mig spenderbyxorna och sa storsint till min slumrande man att "idag bjuder jag på hotellfrukost nere på stan!" Det kan man ju bjuda på om någon precis har fyllt år. Tycker jag.
Sagt och gjort. I hotellets matsal satt förutom vi ett gäng med tre utländska tjejer med taskig klädsmak. Den ena hade på sig en batiktröja där det stod Grateful Dead på ryggen. Noll miljoner i klädpoäng. Vid ett annat bord satt ett äldre par och damen hade ingen sminkning alls FÖRUTOM två sådana här tecken > en centimeter från varje öga. Det såg märkligt och ganska eget ut. Jag tror till och med att det var tatuerat.
Men dom som jag glodde allra mest på var fyra killar/män längst nere i matsalens hörn. Vi pratar beiga, bonniga typer, vi pratar Ullaredskläder, vi pratar dansbandslook och trista tantfrisyrer. De såg helt enkelt väldigt misslyckade och sloknande ut. Och det är nu Jimmie träder in på scenen. För in, till detta kuliga gäng, kommer nämligen Sverigedemokraternas talesman Jimmie Åkesson. Han såg däremot mer classy ut. Påminde lite om Göran Hägglund från KD. Så jag har sett en kändis idag! Ingen kul kändis, men ändå. Misslyckade killarna hade iallafall en kändispolare.
Och hur jag ska komma in på Mungo Jerry vet jag inte, men vi ska i alla fall spela hans låt In the summertime på fredag i Panelhönorna. När jag lyssnade på låten via YouTube så ploppade hans nuna upp. VILKA POLISONGER!!! Har ni sett på maken??? Det är verkligen bland det mest groteska jag sett. Två bäversvansar från varje öra ner till mitten av hakan. Vad sjukt fult! Han kan inte ha någon fru den mannen.

Vidare till Gustaf. Min dotter måste ha ärvt sin intelligens från mig. Idag i bilen säger hon:
"Mamma. Katten Gustaf - är det en hund eller en katt?"

Hon börjar i nollan till hösten. Ställer hon sådana kloka frågor till läraren så får hon säkert gå om nollan tills hon är elva år eller nåt.

Dagens låt: Dum i huvet - med Wilmer X. Behöver jag komma med en förklaring? Nej, jag tänkte väl det.

Inga kommentarer: