Summa sidvisningar

tisdag 17 juni 2008

Skvaller!


Satkärring. Vilket underbart ord. Tänk vad många sådana satanistiska tanter man stött på genom årens lopp. Satungar finns det visst också men de är inte fullt lika roliga.
Jag har hört skvallras om vilka kändisar som är rediga satkärringar. Otrevliga typer kort och gott.
Den ena fick jag nys som igår. Hon heter Eleanor Bodel och hade en dö´go röst när hon var ung. Ni ser henne på bilden här ovanför. Visst ser hon aningens listig ut? Hon kanske var trevlig och rar då på den gamla goda tiden men nu hade hon visst förfinats till en riktig ragata. Sa nån liten fågel i mitt öra.
En annan obehaglig kändis är visst Suzanne Reuter. Roliga skådisen ni vet. Jag pratade med någon som jobbade i ett badhus, livligt frekventerat av S. Reuter, som sa att hon var en riktig pain in the ass.
Och Martin Timell! Visserligen är han ingen kärring, men jäkligt otrevlig och obehaglig ska han visst vara enligt insatta källor.
Men Ingvar Oldsberg är trevlig! Och alltid full! (har jag hört flera säga....)

Dagens kommentar: "Hur länge har du bott i Sverige?" frågade en invandrarkvinna mig idag. "Jag är svensk! Jag är ingen invandrare!! Mina föräldrar är svenska!!! Mina mor- och farföräldrar är svenska!!!!" sa jag och skrattade nervöst, samtidigt som jag tänkte "undrar om jag ser ut som en turk eller ett juggo?"

Dagens låt: One way ticket - med Eleanor "den jävla ragatan" Bodel. Lyssna och njut.

Inga kommentarer: