Summa sidvisningar

lördag 27 februari 2010

Idag blir det mera bubbel!

Jag lider av nån slags föreställning att om man dricker vin på kvällen så somnar man gott och sover som en stock. Den här vanföreställningen tänker jag idag stampa på så hårt jag kan - för vem var det som vaknade typ halv fem i morse, på en LÖRDAG? Just det, vinpimplerskan Mirre. Nu var jag i och för sig inte ensam för en halvtimme senare är det en liten kille som dunsar ner i sängen bredvid mig.
"Var är Apis?"
"Vi letar efter honom sen"
"Nä, jag vill ha Apis NU!" och ungefär där och då så tog jag mitt förnuft till fånga och vägrade ta strid. Jag hoppade snällt upp och for in i hans rum och famlade och fumlade runt i hans säng, ivrigt letandes efter nåt brunt luddigt med ett plastigt ansikte. Där!
Kunde vi somna om? Här måste jag dessvärre ge ett nekande svar.

Så det här blir en lång dag. Frågan är hur det ska gå på badhuset. Jag och dottern ska dit eftersom vi firar lite i förväg. Vi heter båda Maria och imorgon har vi namnsdag. Då brukar vi hitta på nåt lite extra och idag blir det som sagt var

och därefter blir det A6 med shopping och fika. Var i schemat kommer jag däcka av trötthet? I vågorna, på köpcentrat eller nånstans vid semmelintaget?
Den som överlever får se.....

Dagens låt: Sleeping in my car - Roxette.
Vi har TVÅ bilar den här helgen. Skägget har fått låna en schysstingvärstingbil som vi ska drälla runt i lite idag. Kanske ska man ta och sova där. Sömn i bil = me lajk.
Website counter

Inga kommentarer: