Summa sidvisningar

tisdag 23 februari 2010

Tisdag = allmän flaggdag!

Idag tänker jag flagga för mig. Hissa mig själv alltså. Man är så bra på att göra motsatsen, ni vet: Fan, vilket fult hår jag har, usch vilka äckliga fötter jag ligger inne med, blä vilka gamla händer, vad är det för en jädra leverfläck jag fått på magen nu då, vilken gravidmage jag har, vad outbildad jag är, vilken kass mamma jag är, vilket tråkigt liv jag har och blablabla i all oändlighet gånger tusen. Man mår baske mig inte bra av att tänka skit om sig själv.
Därför hissar jag flaggan i topp idag bara för att:
1. Vad duktig jag är ändå som klarar av att hanka mig fram som jag gör. Och tänk vad många nya människor jag har lärt känna genom att hoppa runt på olika arbetsplatser det senaste året! Vad mycket jag har lärt mig. Vad många nya intryck!
2. Vilket fantastiskt jobb jag hade i hela femton år! Vad tacksam jag är för alla konstiga typer jag kom i kontakt med och vad himla roligt man hade ändå....på betald arbetstid! Helt overkligt. Det var verkligen toppen.
3. Vilket roligt besked jag fick idag! I och för sig är det bara ett besked på vägen, jag är inte i hamn, men mitt självförtroende fick sig en liten lyckospark där bak. Glad!
4. Vilka friska barn jag har. Ingen av dom sitter i rullstol, ingen dreglar, ingen behöver ha hjälm, ingen behöver ta insulinsprutor fem gånger om dagen. Så länge mina ungar inte har någon form av barncancer så kan jag ta att de är gnällsjuka minst tio timmar i veckan.
5. Vad frisk jag är! Lite stelhelt i nacken är väl inget att orda om. Jag har ju trots allt ett (smalt, slimmat, nedbantat...orättvist!) Skägg som kan massera.
6. Vad bra jag är att få saker och ting gjorda. Och vad pålitlig jag är!
7. Vad bra jag är på att passa tiden trots att jag aldrig i hela mitt liv har ägt ett armbandsur!
Såja. Det får räcka. Himla skönt att få det ur sig. Imorgon mår man kanske skit igen men då kan jag ju alltid gå tillbaka hit, under flaggan, och se hur bra jag är/har det. Tjing!

Dagens låt: Snö - Laleh.
Har vi snö eller har vi snö? Vi har SNÖ! Snö, snö, snö - är inte snö ett ganska konstigt, fult och rumphugget ord när man ser det så här många gånger? Fast det är inte på långa vägar lika fult som orden "pölsa", "fetmarelaterad", "broenkät" och "räkfrossa". BURR.

2 kommentarer:

Barasara sa...

Slamsa, röv eller pattar då?
Hemska ord.

randigkatt sa...

...och fläskhare....