Summa sidvisningar

tisdag 11 augusti 2009

Måste till barnavdelningen på bibblan

Herr Muffin tänker tillbaka på sitt liv. En gång var han ett ungt och starkt marsvin som kunde kånka och bära på gurkor men nu är han gammal, trött och grå. Han minns och gör en liten lista: Jag har haft det bra, bättre än de flesta. 1 mycket klok och vänlig fru. 1 blått litet hus med egen brevlåda. 6 små lurviga barn. 3 gånger om dagen kelad med. 728 hela gurkor under livet. 2555 fång gräs, hö och maskrosor. Och post då och då i brevlådan.

Underbart! Tänk om man kunde tänka så positivt. Så här:

Fru Mirre tänker tillbaka på sitt liv. En gång var hon ung och stark och kunde kånka och bära på tunga matkassar men nu är hon gammal, trött och grå. Hon minns och gör en lista: Jag har haft det bra, bättre än de flesta. 1 mycket långhårig och snäll man. 1 lägenhet med ett mögligt badrum. 2 små kinkiga barn. 3 gånger om dagen kliad på fötterna. 728000 hela chipspåsar under livet. 2555 frukostar med fil, ägg och rostade mackor. Och då och då ett vykort i brevlådan.

Måste låna. Måste läsa.

Dagens låt: Hello Goodbye - Beatles.
Hur länge lever ett marsvin? Ingen aning. Jag har aldrig velat ha ett. Men de lever säkert inte länge och hur kul är det att skaffa ett djur med en livslängd på typ två år? Vårt nästa husdjur får bli en sköldpadda!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Eller en papegoja!
/L

Anonym sa...

...en papegoja som kan flyga med kastruller i näbben menar du? Ha ha! Var det Jacko han hette?
Mirre

Anonym sa...

HA ha ha ha att du kommer ihåg det. ja shit va kul det såg ut.
Hmm de kanske kan få näbbsvans också så då blir de väl inte så långlivade eller ....? fniss fniss
/L

Anonym sa...

Ja, han hette Jacko Persson
/L