Summa sidvisningar

onsdag 19 januari 2011

Lägre än Glocalnet

Jag behöver en personlig coach. Försöker coacha mig själv men misslyckas kapitalt. Försöker peppa mig med tankar som:
"Du ska inte leda ett tv-program precis!"
"Det krävs inte en kärnfysiker för att läsa trafikmeddelanden".
"Vaffan håller du (jag) på med? Vill du ha jobbet eller inte? Skärp dig"

Mönstret går igen. Alltid när jag är i början av ett nytt jobb så dippar jag lika långt som marianergraven eller vad den heter är djup. Idag är en sådan dag. Vill inte gå till trafiken imorgon för det känns som om jag kommer göra bort mig så KAPITALT eftersom självförtroendet är nere på minus etthundra.
Ändå så gjorde jag ENSAM sändningarna i alla fyra kanalerna i måndagseftermiddag. Jag klarade det men var helt uppstiirrad och hispig efteråt. Mornarna är etter värre. Särskilt som jag kommer jobba med en lite speciell man som alltid vet bäst.
Imorgon är det EGENTLIGEN meningen att jag ska klara alla fyra kanalerna själv med back-up. Och när jag tänker på det så blir jag så nervös att jag får spysmak i munnen.
Hur ska det här gå? Vad sjutton har jag gett mig in på?
Panik är mitt nya förnamn.

Dagens låt: Mera brännvin - Eddie Meduza.
Man kanske skulle ta sig en hutt före jobbet? Eller en betablockerare. Är så in i norden trött på att vara ett nervöst stycke.

Website counter

3 kommentarer:

Barasara sa...

Katten! Ingen är proffs i början. Ingen. Det visar bara hur högt ställda krav och ordentlig du är som känner ansvar och nervositet. Hade du varit hopplös och slarver hade du bara glidit runt och skjutit luftpickadoll. Nu gäller "Fake it until you make it" och att försöka hålla lugnet. När det kommer till det senare kan du försöka tänka på att du själv grottat ner dig i din egen navel. Du tänker fullt ut på allt du gör och tror att alla andra gör det också. Det gör de inte. De har fullt upp med att hålla in magen, räkna hur de ska få pengarna att räcka januari ut, kolla klockan för att se om de hinner allt de ska. Däremot gör du alla stresshögar en tjänst genom att varna för halka, köer och älgar.

randigkatt sa...

Sara - tack tack. Det är ju så som du säger. Jag får tagga ner och tänka att jag är ju faktiskt bara en pryo än så länge.
Idag har jag kört hela västsidan (ca 16 sändningar) själv och det gick jättebra - men så var det förstås en superlugn dag. Lugnast hittills. Jag bad faktiskt en bön innan jag steg upp ur sängen (du hör hur illa det var)och jag blev bönhörd. Ska göra en god gärning som tack idag.
Handla för extra mycket på Erikshjälpen typ :-)
/nervösa katten

Lena sa...

Ta ingen hutt om du ska ta bilen bara. Att fastna i poliskontroll är inte bra - det vet undertecknad.

/Fartsyndaren