Summa sidvisningar

tisdag 26 januari 2010

Elevassistent igen!


JABBA! Jag har fått ett tvåveckorsvikariat på skolan jag gillar mest. Jag har inte varit där sedan i våras men när jag kom dit igår så var det som om jag aldrig varit borta, det kändes lite som att komma hem.
All personal är superschysst, alla hejar, alla kommer ihåg ens namn, kaffet är gratis, man får äta hur jäkla mycket räkost och kaviar man vill på mellanmålet (får hålla mig i skinnet lite där) och det spelar ingen roll att en del av eleverna dreglar eller måsta ha hjälp på toan trots att dom är tolv år...det är ändå HÄRLIGT!
Igår fick jag åka pulka samt livsfarligt snabb madrass på arbetstid och jag fick en lång, hård kram av Axel och Emma sa "Jag tycker om dig. Du är snäll!". Till och med fräknige rödtotten Albin kände igen mig. Han kom fram och ville hänga på mig lite där på rasten. När Peter fick ett våldsamt liputbrott och bara vägrade gå och äta lunch var det lilla jag, utan utbildning vill jag påpeka här, som kunde lösa situationen genom ett lockerbjudande han inte kunde motså "Men om du får ta med dig polisboken till matsalen då? Kommer du då?"
Att jobba blev plötsligt himla kul. Grattis till mig.

Dagens låt: Work - Broder Daniel.
Har jag tur så får jag förlängt. Vågar jag hoppas? Jo, hoppet får man aldrig ge upp.....

Website counter

Inga kommentarer: