Summa sidvisningar

onsdag 20 januari 2010

Tycker om att skriva.....

Sådana här fina grejer kommer ibland hem från skolan. Tänk om man skulle göra så här på sin arbetsplats. Man får rita av sig själv och sedan får kollegorna säga vad de tycker om en. Undrar just vilka omdömen som skulle omgärda ens fejs då?
"Sitter gärna vid datorn", "Ganska effektiv när det väl gäller", "Otålig", "Stressad", "Bra på att sörpla kaffe", "Tjatar om sin bantning", "Bra att prata skit med" osv osv.....

Dagens låt: Schools out - Alice Cooper.
Idag stressade jag halvt ihjäl mig för att jag skulle vara på Snorkiga Skolan cirka en mil från Huskvarna. När jag väl kommit dit och fått en snabb genomgång över dagens schema så kommer ytterligare en vikarie. En vikarie som dessutom hade första tjing på att vara på snobbskolan. Så då var det bara att ta svansen mellan benen och lomma ut till bilen igen. Gick en lååång promenad, bland annat över Munksjöbron, satte mig bilen och åkte hem och fick en massa gjort. Hann till och med ett härligt träningspass SAMT en lätt tupplur. Det genererade inga pengar direkt men fasen vad skönt det var!
Det blir inte alltid som man tänkt sig.

Inga kommentarer: