Summa sidvisningar

lördag 16 januari 2010

O. Rätt. Vist.

Idag kunde vi inte hålla oss längre. Vi var bara tvungna att väga oss trots att vi till och med tummat på att bara göra det på söndagar.
Skägget var först ut. Resultat: Minus två kilo på sex dagar. Inte illa av en som verkligen fuskat med både kakor, tacos, ostbollar och apelsinjuice.
Min tur. Resultat: Upp 1 hekto! Fan fan fan. Jag som verkligen hållt mig i skinnet och allt. Jäkligt surt. Och orättvist.
En"kompis" på Facebook skrev idag att han tyckte att jag sett "pluffsig" ut när vi möttes på en mack tidigare i veckan. Sånt värmer ju. Men efter att jag hotat med att döda honom så skickade han ett ångermejl med tips om detta: http://www.super-slim.se/visa_produkt.asp?id=689&t=Super%2DSlim&lang=sv
Alltså tabletter man går ner i vikt av. Troligt. Tänker inte falla till föga med ännu mera fusk.
Ikväll ska jag äta en halv chokladkaka som tröst. Snyft.

Dagens låt: I want candy - Bow Wow Wow.
Det värsta sötsuget har faktiskt gått över för länge sedan. Svårast är när fredagkvällen kommer och jag inte får chipsa. Det är deppisch. Sehr deppisch.
Website counter

2 kommentarer:

Besserwissern sa...

Ska försöka trösta dig med att kvinnokroppen är komplex när det gäller viktnedgång på grund av hormonbalans och vattenbalans som skiftar dagligen inom en månad. Vi har mycket lättare att fastna på små viktplatåer i veckor som inte män behöver kämpa med.
Och ja det är orättvist!
Och nej sådan där preparat som påstås hjälpa gå ner i vikt är skit. Det enda som gäller är "energi in och energi ut" Förbruka mer än du äter är den enda ekvationen som är vetenskaplig. Thats is. Kämpa på:)

randigkatt sa...

Tack för peppande! KESO-försäljningen i landet måste ha skjutit i höjden nu när jag är i farten.
Och jösses vad länge osten räcker numera. Likaså juicen.
Nån nytta gör det säkert....hittills har jag tappat n ä s t a n fyra kilo. Jabba!