Summa sidvisningar

måndag 5 november 2012

Fotoutmaning nummer 2


Jamen då var vi igång igen då. Jag utmanade Sparkling att ta kort på de tre mest oumbärliga sakerna i sitt kylskåp. Tillbax fick jag då följande utmaning:
1. Ta kort på den sak i hemmet som du skulle rädda först om det började brinna.
Svaret kommer här. Min snygga snygga tavla av Emelie Berglund. I love it! som Icona Pop skulle ha sagt. Jag älskar mina fotoalbum och dagböcker också men dom blir inte lika roliga på bild...

2. Ta kort på din skämslåda.
Okej. Det får bli en bild på skräckskåpet under diskbänken då. Här kan man hitta allt om man letar tillräckligt länge. Presentsnören, lim, hammare, spik, block, pennor, thinner, sandpapper, etiketter, tomma kartonger som KAN komma till användning men aldrig gör det. USCH. Jag rodnar.

3. Ta kort på något som du tycker är skitfult i ditt hem men som tillhör någon annan och som du inte kan med att slänga.

Här! Kolla vad himla fult! Glasbordet hittade Skägget när han var och jobbade. "Det kan vi ju sälja på loppis!" tänkte han smart. Men icke sa den där Nicke. Dottern tog tyvärr bordet till sin obefintliga barm och blev helt kär. Det står alltså inne på hennes rum och förfular därmed hela rummet. Jag hatar dig! som Bitch Boys skulle ha sagt.

Nu ska jag tänka ut en ny töntig fotoutmaning. Så fortsättning följer. Och ni i intresseklubben antecknar förstås så att pennorna glöder? Det bara UTGÅR jag ifrån alltså!

1 kommentar:

Sparkling sa...

AAAAAHHHH...jag njuter alltid perverst mycket av andras skämslådor/skåp. Ser med spänning fram mot nästa utmaning!