Summa sidvisningar

torsdag 3 juli 2008

Var blir barnen gladast?


Nu blir det reklam.
"Du ligger i hängmattan - vi passar dina barn. Och underhåller din man! Välkommen till paradiset nära dig. Vi hyr ut en modern stuga med allt ni behöver till ett humant pris - endast 1.000:-/per familj (max 4 pers)i veckan. Lugn omgivning men ändå nära till poolen. Fyra kvällar i veckan äter ni gratis vegetarisk kvällsbuffé på vår populära, hemtrevliga familjekrog som ligger endast 200 meter från stugområdet. Efter maten bjuder vi alla mammor på en skön, avslappnande SPA-upplevelse. Välkommen!"
Jag letar och letar men hittar den inte. Drömreklamen som riktar sig till mig och mina semesterbehov. Allt är dyrt, dyrt och ännu dyrare. Eller så ligger plejset 100 mil härifrån och med dagens bensinpris? - nej, tack, när kan vi börja gå?
Nu funderar vi på om vi kanske ska ta fyra dagars hotellsemester mitt i Göteborg. 1.999:- per person kostar klabbet. Och visst, det ligger ju inte allt för långt från Jönköping och visst, det finns ju mycket att göra och att titta på i Götet, men pengarna kommer att rulla och barn i en storstad...kommmer de tycka att det är kul? Man vill ju ha glada och nöjda barn liksom.
Också lurar vi lite på att åka till Danmark och LA "mycket, mycket mer än ett badland" LANDIA. Då hyr man stuga där och sedan sköter man sig själv och barnen badar i poolen (eller är det inne i ett hus?) och så fanns det visst ett Monky Tonky Land där med. Det låter ju honkytonkigt och apkul. Not. Fast ska man dra till Danmark med vår Volvo som dricker bensin som en törstig kamel så har ju halva semesterkassan gått bort bara där.
Nej, jag vet inte. Jag får helt enkelt bläddra och leta vidare efter den där drömreklamen. Få se..hm..vad är dett...sandstrand med bad mitt i centrum, restauranger, badhus, lekland - det låter ju perfekt! Var ligger detta? Jaha, Jönköping. Om man skulle ta och hoppa på ettans buss då. Det blir ju billigt i alla fall.

Dagens låt: Wouldn't it be nice - Beach Boys. Jo, det vore det baske mig.

Inga kommentarer: