Summa sidvisningar

fredag 3 juli 2009

Fredagen den 3:e


Vaknar efter en kväll på Piren. Inte i min egna säng. Ejämte mig ligger en blond kille. På andra sidan ligger en tjej. Min son. Min dotter. Huvudvärk!! Hemma hos svärmor. Just det ja. Tar två starka Alvedon (1mg). Är outsägligt trött. Idag ska jag vara själv med barnen hela dagen. Vi åker hem till vår egna lya. Frysdörren har visst stått öppen hela natten. Börjar nästan lipa. Att frosta av frysen är bland det absolut suraste jag vet. Jag oooooorkar inte!! Kan jag bara få lägga mig ner och dö please??? Frostar av frysfan. Tar sonen och cyklar för att handla. En tung bärkasse från Willys. En jätteblomma från Blomsteraffären och så tre flaskor cider till kvällens grillfest i min tygkasse. Jag vinglar fram i trafiken. Mitt framför Minuten så åker tygkassen in i framhjulet och en flaska cider går sönder och det sprutar ut alkohol på gatan. Alla glor på den fumliga mamman. Jag vill börja lipa men besinnar mig. Cyklar hem. Lägenheten ser fortfarande ut som ett bombat Bagdad. Fixar mat till barnen. Wendy undrar vad såsen heter?
Den heter "Mammas äckligaste sås" fräser jag. Ni behöver inte äta. Jag skiter i om ni växer. Ni kan gå från bordet. Och det är nu jag verkligen börjar lipa. Vad moget. Riktigt moget.
Resten av eftermiddagen ligger jag bara och stirrar.
Partyhumör till grillfest sökes.



Dagens låt: Alone - Heart. Egentid, egentid, egentid. Måste ha egentid. Helst en hel helg. Jag bli knasig snart. Ett madrasserat litet rum och en trave böcker och jag är i hamn.

3 kommentarer:

Knegarn sa...

man ska ALDRIG cykla med kassar. Jag minns en gång när jag fick in en lösgodispåse i hjulet. Snacka om spridning på det godiset!

mirre sa...

Ha ha. Det blev blev plockgodis kan man väl säga då.

Barasara sa...

Katten, jag kan inte sluta att fnissa åt "Ni behöver inte äta. Jag skiter i om ni växer".

Jag måste skriva upp det i min kalender och spara det tills dess att jag får egna dvärgar.

Det är barnversionen av "Svälj huvudet, byt kropp" :)