Summa sidvisningar

söndag 12 juli 2009

Ledig från allt!

Den här veckan har jag varit sååå jäkla nära att implodera. Den psykiska stressen över att hemmet ser ut som en byggarbetsplats samt att ungarna bråkat 50% mer för varje dag som gått fick mig att tjura ihop rejält.
"Om du vill så får du gärna sticka iväg nånstans och vara borta hela helgen" sa Skägget.
Uhum. Okej. Min smarta lösning blev att jag tog svärmors tvåa inne i stan i besittning. Det gjorde jag rätt i. Helgen blev väldigt lyckad.
På fredagkvällen parkerade jag mig i den reglerbara, fula skinnfåtöljen framför teven. Till höger: en stor påse chips, en stor skål med lökdip och juice. På teven: Benjamin Buttons otroliga liv.
Njutbart. Fick lipa en liten skvätt också där på slutet. Perfekt avrundning på en fredag.
Sov själv. Inget Skägg som snarkade, inga små ben eller armar som sparkade en i nyllet bland alla zzzzzzz-tecken. Ljuvligt.

Lördag! Frukost i fred. Loppis i fred. Träffade en massa bekantingar. Åkte till Erikshjälpen och segade mig fram bland hyllorna. Fyndade en massa. Fikade där. Gick en runda till och hittade ännu mer fynd. Åkte till ICA Maxi och köpte käk SAMT läsglasögon (!!!) Mina första bågar. Fula men funktionella.
Fikade med Anna-Karin på stan. Vi gick på den internationella matmarknaden vid hamnkanalen och så fick vi ett ryck: att vi skulle ta ett glas ute på Twin City. Staffan och Bella dimper ner och sedan tar det väl en halvtimme och så dimper Stefan ner. Fyra fem cider och fem cigg senare cyklade jag hem. Hem till svärmor alltså. Kollade på filmen "Things we lost in the fire". Den var helt okej. Tryckte i mig en panpizza och ännu mera chips. SOV. Sov länge.

Åt frukost halv tio!
Satt på balkongen och babblade helt ostört i telefon. Sedan cyklade jag och Stefan till stan och utanför Johans satt tre bekantingar - Linda, Torbjörn och Tommy. Vi satte oss där och åt lunch (pastasallad med kräftstjärtar) tillsammans med dom. En fågel sket på Stefans huvud och vi skrattade åt det och åt en massa annat. Jättekul.
På hemvägen köpte vi jordgubbsstrudel på matmarknaden och så fikade vi hemma hos Stefan. När jag anlände till svärmoderns lya en timme senare så hade familjen ockuperat stället. Det tvagades och duschades och så var lilla ledigheten slut och över för min del.

.......Det tog ungefär 15 minuter och sedan var barnbråken i gång igen. Aaaaarrgggghhh. Fast batterierna är faktiskt laddade nu.
Vi kör en vecka till så får vi se.

Dagens låt: Girls just wanna have fun - Cyndie Lauper.
Åh, vad det är kul att ha kul. Jag vill ha mer kul! Mycket mycke mycke kul! Hur göra?
Website counter

Inga kommentarer: