Summa sidvisningar

tisdag 7 juli 2009

Time is (not) on my side

Så var det då det där ordet man aldrig någonsin använde innan man fick barn. Egentid. Tid utan man, tid utan barn. Bara tid med det bästa som finns - en själv. ....
Just nu har jag tjatat mig till en dos egentid. Och vad gör då en människa med lite ihoptjatade minuter för sig själv? Så mycket som möjligt förstås. Sitter här och bloggar och samtidigt färgar jag håret och har ett öra till tv:n. Snart är de tillbaka. Stimmiga, gapiga och hoppiga och de möts säkert av en mycket gladare och lite mer mörkhårig mamma. En mamma som, om jag känner mig själv rätt, skrynklar ihop ögonbrynen redan efter fem minuter och väser "SCCCHHH, jag försöker faktiskt kolla på allsången här!"

Dagens låt: You'll always find me in the kitchen at parties - Jona Lewie.
För inte är man i badrummet inte. Jag får snart krupp. Idag komhantverkarna tillbax och började riva. Men innan de kan fortsätta så måste det stambytas. Vem gör stambytet? Jo, rörmokaren. Kan rörmokaren den här veckan? Nej, det kan inte rörmokaren. Det blir först nästa vecka. Väck mig i januari, tack. Det här måste vara en ond mardröm.

Inga kommentarer: