Summa sidvisningar

tisdag 30 juni 2009

Två turkar och en fez.

Okej. Apan var det. Nu var han ju ingen riktig apa utan mer en slags teaterapa som ville ha allt ljus på sig, dag som natt. Han var en kortvuxen turk och enligt hans kvinnliga kollegor som vi satt och snackade med en kväll så var han "såååå gammal". 28 år närmare bestämt. Han hette något svåruttalat så vi kallade honom helt enkelt för Apan istället eftersom han var utklädd till en sådan vid poolen vid ett tillfälle. Han gapade och skrek varje dag. Var det inte "WASSERGYMNASTIIIIIK!" så var det "MORGENGYMNASTIIIIK!" eller "DARTSPIEL!" Ibland hade han peruk och ibland hade han tajta trikåer. En gång klädde han ut sig till Tarzan occh slog sig på bröstet och OOOOOAAAA-ade så att tre små barn började gråta hysteriskt.
När klockan blev 21.30 så stod Apan och hans Animation-team på scenen för att "underhålla" vareviga kväll. De var så fruktansvärt dåliga att det blev kul - fast det var ju verkligen inte deras mening. Jag tror inte de fattade att precis alla hotellgäster hade deras helt undermåliga och taffliga underhållning som sitt käraste samtalsämne vid poolen. Fast Apan var poppis, det var han. Han glänste och fick alltid mest applåder just bara för att man inte kan låta bli att älska en liten sprallig apa.
När vi träffade våra ny polare från Eskilstuna så berättade de att Apan kommit fram till dom första kvällen för att presentera sig. Och han hade berättat att han minsann var ARTIST med följden att Eskilstunaparet hade blivit döimpade. Tänk att de redan fått bekanta sig med en riktig turkisk artist!!!
Ha ha ha.
Vilka fina minnen du har gett mig, Apan. Jag kommer till exempel aldrig att glömma din Freddie Mercury-tolkning av "I want to break free" där du hade stora pappersframtänder och förkläde. Eller när du spelade kung i sagan om Snövit och du fäktades med ditt lilla plastsvärd till tonerna av "WAR! Huh! What is it good for? Absolutely nothing!"
Ett långt och lyckligt liv önskar jag dig du lilla turkiska Apa.

Dagens låt: Billie Jean - Michael Jackson.
Tajming. Otajming. Kalla det vad ni vill men kvällen innan han dog så hade Animation Team en tävling som gick ut på att dansa som Michael Jackson. Tre feta tyskar och en spenslig turk tävlade och turken vann. Så klart.
Website counter

Inga kommentarer: