Summa sidvisningar

onsdag 31 mars 2010

Äggstra! Äggstra!

Imorgon börjar jag på nya jobbet. Vilket innebär: Jag kommer inte hinna ränna runt på olika loppisar nåt mer. Tänk då vilken sabla tur att jag hann lägga vantarna på den här fantastiskt snygga pallen som...........
...under stolsdynan såg ut så här! Ett syskrin! Jag syr ju inte så ofta men mina smycken kunde ju gott få plats där istället för inuti en gammal plåtburk i skafferiet. Visst är pallen ett fynd!

Och här är fyra hårdkokta tingestar som barnen målat. Snygga va?

Finaste ägget fick Skägget förstås. Äter man ägg får man skägg. Tallriken? Var jag har köpt den? På Bra & Begagnat idag för 10 riksdaler. En äkta Rörstrand.
Nu ska jag ladda inför morgondagen. Jobba heltid i FEM, FEM, FEM, månader. Jesus amalia. Det komiska är att jag tänker att imorgon, alltså redan på min första dag, så kanske vi får gå hem tidigare? Jag menar hallå! Storhelg....kommunen....tjänstemän....låter det inte "sluta jobba sådärvid klockan kl.13"?
Håll tummarna folks!
Dagens låt: The chase is better than the catch - Motörhead.
Jag kommer sakna jagandet efter roliga fyndigheter. Eller kanske inte. Egentligen ska det bli supertoppenjätteskönt att slippa hetsen. Jag tar paus. Jag jobbar ju kommunalt, huh!?

Website counter

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jaså du köpte tallriken :)
får väl hålla tummarna att du får gå hem åtminstone EN (1) timme tidigare i morgon. Själv pyser jag strax efter halv två till ..... just det loppis. (fniss fniss)
för att handla. Ingenting!
/Varför åkte jag hit för

Johan sa...

Då får du ju ingen semester??? hela vitsen med att jobba är ju att man har semester på sommarn???

randigkatt sa...

Jamen semester får jag ändå. Så taskiga är dom inte. Jag tänker mig iallafall typ tre veckors ledighet. Det får la räcka.