Summa sidvisningar

söndag 14 mars 2010

Men idag är man inte lika på topp

Igår var det Melodifestivalfinal. Jag bjöd hem JSS-gänget och vi käkade och drack. Och drack. Och drack? Tydligen. Vi brukar inte göra så. Vi brukar hålla oss i skinnet och vara ganska städade. Men igår, med barn inblandade och allt...jösses. Vad hände??
Var det den där bag-in-boxen som ställde till det? Svartvinbärsbrännvinet? Sambuccan? Ölen? Ostbågarna? Några låg på varandra i soffan och låtsatshånglade, någon stod på en pall och dansade till Madonna och ramlade sedan rakt ut på parketten. Det var förresten flera som ramlade. Folk stod på trappan och skrålade och hur festen tog slut tänker jag inte tala om ens om jag blir erbjuden en månadslön. Men när den tog slut var det jag som blev nykter och ställde mig och diskade i FYRTIO minuter. Bara för att vi inte skulle vakna upp till detta kaos.
Idag ska jag ha ett möte om bygglov och brandtillsyn uppe hos grannarna ovanpå. Det kommer att ligga en svag rodnad av skam på mina kinder kan jag säga....

Dagens låt: Keep on walking - Salem Al Fakir.
Jamen, han var ju solklart bäst och att ta med Björn Gustafsson på piano var ett skitroligt grepp. Anna var bra men jag blev faktiskt deppig över att hon vann. Tycker det är en trist låt. Vill ha mera glam. Mera sjungamed. En sak till: Fasen vad snygg sångaren var i hårdrocksakten Casablanca!

Inga kommentarer: