Summa sidvisningar

fredag 5 mars 2010

Har skakat tass.....

Vid elva idag på förmiddagen var jag på besök på nya jobbet. Mitt namn satt redan uppe utanför kontoret. Det såg stabilt ut.
Från och med 1/4 ska jag jobba i ljusa, fina lokaler på våning två. Tyvärr blir det ingen Vätterutsikt men ändå - det kommer bli bra. Vi kommer vara tre stycken på detta kontor och innanför låg två andra kontor så jag gissar att det kommer röra sig himla massa folk runt omkring en hela tiden.
Min chef, Annika, gick runt med mig och jag fick ta i hand med säkert 20 pers och de enda namnen jag lade på minnet var Tommy, Bosse, Bitte? Bittan?, Janne och Inger.
Annikas skrivbord var fullproppat med papper. Hon hade fullt upp med att fixa fram årets blanketter och jag hann se att mitt namn och mitt nya telefonnummer fanns med på åtskilliga. Jag som gillar att prata i telefon....nu kommer jag få att göra!
Det allra bästa var när Annika berättade att inom kommunen har man något som kallas sommartid. Som tydligen är det samma som att om man jobbar på kontor så jobbar man bara SJU timmar om dagen under juni, juli och augusti men man får betalt för ÅTTA.
FAN VAD BRA! skrek jag rätt ut. Nej, det gjorde jag inte - men jag tänkte det.
Lönen då? Tja, enhetschefen trodde att det skulle bli nånstans runt 20-21.000:-. Jippie!!! Jag kommer bli miljonär!!!

Dagens låt: 9 to 5 - Dolly Parton.
Anledningen till att jag inte jublar dygnet runt på grund av det här guldjobbet är just för att det handlar om heltid. Jag har ju inte haft 100% på säkert tio år. Kommer man stå pall? Jag som vill ha min frihet....äsch fem heltidsmånader kommer gå skitfort.


Website counter

3 kommentarer:

Anonym sa...

Som sagt ... säg till om det behövs någon som vattnar blommorna och fixar kaffe .....
/LK

randigkatt sa...

...kan du massera stela nackpartier också är du så gott som anställd!

Anonym sa...

Yes, det kan jag!