Summa sidvisningar

torsdag 17 november 2011

Har de också rensat ur sina garderober?

Skulle det finnas en förening som hette Anonyma Hamstrare så skulle jag kunna vara med. Det skulle kännas bra att sitta i ring med andra stollar i samma sits och med skammens rodnad på sina kinder säga:
"Hej! Jag heter Mirre och jag är en hamster".
Att jag verkligen är sjuk blir väldigt uppenbart när man öppnar ett skåp hemma hos oss. Öppna skafferiet - BONK! Där ramlade ett påskägg ut.
Öppna garderoben i hallen - PANG! Där kom ett gäng gamla glödlampor uttrillandes ja.
Allt är precis knökafullt överallt och trots att jag kommer mig för att rensa en gång i kvartalet så fylls skåpen på lika snabbt som man hinner säga orden "bra att ha".

Idag tog jag mig i kragen och rensade ur en garderob. På hatthyllan: Åtta olika hjälmar, sjutton olika sjalar (jag använder en vad har jag de övriga till?), två ryggsäckar, en bag. På stången: 25 olika jackor och kappor. Är jag ett modelejon? Svar nej. Jag använder en eller två jackor. Varför kan jag inte skänka bort allt det övriga? Nämen det går ju inte. De kan ju VARA BRA ATT HA. Mmm, eller hur.
På golvet stod tre paraplyer, en bortglömd foppatoffel, ett par extremt leriga snyggstövlar som jag nu kände mig nödd och tvungen att kassera (bra Mirre, bra!), två par gummistövlar som är mina (räcker det inte med ett par? Uppenbarligen inte), sandaletter och flippflopps och jagvetintevad. Jag blir galen. Jag menar förstås: ännu galnare.

Hur som haver. Imorgon ska jag ta mig an barnens garderob. Där skulle man lätt kunna rensa bort 70% av allt eftersom de har sina favvoplagg och.... ja, ni vet själva hur det är. Vad fan anstränger man sig för liksom? Får inte sexåringen ha på sig sina "mjuka jeans utan gupp" blir han galen. Vad då gupp? Vad menar han?
Imorgon är det helt enkelt jag, The Trouser-Terminator, som rensar bort och skänker alla brallor till nån välgörenhetsinrättning. Tänk vad barnen i Afrika ska bli glada över sin nya guppiga jeans!

Dagens låt: Time is on my side - Rolling Stones.
Torsdag idag igen. Sinnessjukt. Vart tar veckorna vägen? VART TAR DE VÄGEN?

Inga kommentarer: