Summa sidvisningar

onsdag 23 november 2011

Superonsdag!

Har man blivit kallad "Det vackraste jag vet" (!!!) i P4 Östergötland innan klockan halv åtta på morgonen och efter det fått ett telefonsamtal där en retlig person skrek NICKELBACK! NICKELBACK! (jag tror att det var Håkan Eng) bara för att P4 Jönköping spelade min hatgrupp just då - då känns det som att man är på banan. Det kommer att bli en bra dag av det här.
Slutar halv elva. Ska handla. Laga nåt gott. Softa. BESTIGA MOUNT MONSTERTVÄTT. Softa lite till. Kanske ta en promenix. Kanske åka på nån trevlig second handaffär. Prata lite med mina barn?
Det ska nog bli en dag av det här med.

Nu säger mina kollegor här att det är torsdag imorgon. VART TAR VECKORNA VÄGEN? (sistnämnda meningen kommer jag antagligen att upprepa minst en gång i veckan för all framtid från och med nu).

Dagens låt: Action - SWEET
Yes! Idag blir det action, om inte annat i tvättstugan. Jag hyser en slags hatkärlek för tvättandet. DEt är ju asjobbigt att tvätta men samtidigt blir man liksom tillfreds med sig själv. En slags renata Chlumska superlight. That's me.

1 kommentar:

Barasara sa...

Jag älskar att tvätta. Bästa hushållssysslan.

Å andra sidan är det ju skillnad att bara tvätta sin egen tvätt jämfört med en hel familjs. Jag är däremot osäker på om jag någonsin kommer låta någon annan tvätta mina kläder. "Alla andra gör fel" :)