Summa sidvisningar

lördag 27 december 2008

Kaka kaka!

Äntligen är julen över. En vanlig dag idag. Fast lördag. Och imorgon söndag. Jag ska inte gnälla men jag tycker som sagt var bättre om vardagar. Vet inte vad det är för fel på mig egentligen, ni får fråga mamma.
Vi har i alla fall varit borta från hemmet i dagarna tre. I Danmark var vi och i ressällskapet har det ingått ett styck kakmonster. Jag ska inte säga vem det är men jag kan bjussa på en ledtråd. En mamma som inte är min. Vi kan kalla henne Vivi. Kakmonstret är från och med nu hennes mellannamn.
Hade inte vi "ungdomar" kvidit till ibland om att vi kanske skulle äta någon slags mat? så hade vår kost uteslutande handlat om kakor, snoddas, wienerbröd, kex, bullar och sockerkakor om Vivi Kakmonster hade fått bestämma. Kakor, choklad, godis och ostbollar = okej, tycker Vivi. Grönsaker, lagad mat = inte mumsigt, onödigt, tycker samma kvinna.
Igår kom vi hem till Huskvarna igen. Alla slängde sig på kylskåpet och slogs om den enda moroten som fanns kvar. Vitaminer! Nu fort innan vi dööööör!
Och idag kom Vivi på besök.
"Var det skönt att komma hem igen tyckte du?" frågade jag.
"Ja, men jag spydde igår på kvällen. Mycket konstigt!" svarade Vivi.
Konstigt? Nää. Inte det minsta. Får det lov att vara en morot?

Dagens låt: Aint that a shame - Fats Domino.
Borde kanske valt en låt med Bad Company istället - för jag sa just till mannen att hade jag umgåtts med Vivi i, låt säga, en månad, så hade jag snart vägt 100 kilo.

Inga kommentarer: