Summa sidvisningar

onsdag 22 april 2009

Jättehjärna!

Hjärnan är fantastisk. Verkligen. Tänk att den kan lagra så mycket information, att den kan minnas, att den kan se till att vi kan gå och prata på en och samma gång och att vi kan lägga pussel. Att den inte kokar över!
Jag har dock fått lite känning av att min är på väg att göra det. Hjärnstress ni vet. Trevlig företeelse.
Just nu har jag detta i huvudet:
1. Jag måste skälla på Skägget. Prata ut. Han kan inte bete sig så här längre. Han bara tar för givet att jag ska ta tag i allt och själv så kan han bara ligga och slappa framför en idiotisk pang-pangrulle. Men hur ska jag lägga upp mitt gnällande? Tänk tänk.
2. Jag måste fixa ett jobb. Hur? Var? Tänk tänk.
3. Jag måste fixa i trädgården. Hur får jag en prunkande rabatt? Vem ska jag kolla av med? Tänk tänk.
3. Badrumshelvetet. Vad fan ringer aldrig Knut Svenssons rör tillbax för? Jag har ringt och stött på TVÅ gånger nu. Är skitlack på Knut och hans jävla rörfirma. Lägg ned om ni inte vill ha några kunder då. Gör det! Hur ska vi få ett vettigt badrum innan den 13:e juni? Tänk tänk.
4. Radion! Jag har sju program kvar och nu brinner det i knutarna. Har inga uppslag längre! Ska jag kåsera om den första hemska tiden som mamma eller ska jag babbla om skolan? Tänk tänk.
5. Hur ska jag bli piggare? Är så trött på att vara trött. Hur bli pigg? Tänk tänk.
6. Skor. Jag hatar skor. Nu måste jag köpa skor. Jag vill inte köpa skor. Eller, jo. Jag vill ju ha skor men jag vill inte åka och leta efter skor. Det finns inget tristare. Var hittar jag MINA skor? Tänk tänk.

Tänk om man bara kunde sätta sig på en tyst plats i lotusställningen, blunda och rensa hjärnan och tänka på ordet "aoum" "aoum" "aoum" "aoum".

7. Jag måste lära mig meditera! Yoga! Var gör jag det? Tänk tänk.

Dagens låt: Think - Aretha Franklin.
Nämen, ska hon börja nu också! Jag stänger av.

4 kommentarer:

Mickan sa...

1. Låt det stackars skägget va. Han gör säkert en massa vettigt som du för tillfället är oförmögen att lägga märke till.
2. Hörde att familjen Ceylan behöver nån i grillen på rosenlund, kanske kunde passa damen att steka körv och börgare till skräniga hv-fans dagarna igenom.
3.Kolla med Mickan! Hon är full av inspiration och kunskap vad gäller rabatter, krukor och allt vad de bör innehålla!
3. igen, kolla på skolan om du kan få va med på nån mattelektion så du kan få repetera "hurmanräknarfrån1till10"
Vad gäller badrumshelvetet så tycker jag det är ett ganska mysigt helvete, kissade där senst i förrgår och det var hur trevligt som helst! Det brinner inte i Knutarna, Ha ha!
4.Du får gärna använa mina barn i inspirationssyfte, säj att de kom och bodde hos er sisådär en 10/12dar så har du huuur mycket som helst sedan tjöta om sedan!
5. Vet inga råd på denna punkt, känner mig som ett utsketet päron själv.
6. Snart är det maj och du kan gå så där härligt bohemiskt barfota. Skit i skor.

Goda råd äro dyra. Förväntar mig en fet belöning för dessa.

Mickan sa...

Oj, missade nr7. Kan komma förbi och så dig i huvvet med en stekpanna, så du stackars människa får vila ett tag. Tror att du behöver det.

mirre sa...

Tack rättrådiga Mickan!
Den feta belöningen kanske kunde bestå av en fri eftermiddag eller så. Fri från barn alltså.
Vad sägs?

Mickan sa...

Jättehjärna!
Menar jättegärna!