Summa sidvisningar

onsdag 23 september 2009

Fusk på Facebook

Jag är med i Facebook. Hade jag inte varit med i (eller heter det på?) Facebook så hade jag haft betydligt mer fritid. Men nu är det som det är. Det är trots allt ganska kul. 155 vänner har jag lyckats skrapa ihop och det är minst 145 mer än jag trodde när jag satte igång. Trodde mest att fejjan var till för 20-plussarna.
Det bästa med Facebook är att man får kontakt med gamla kompisar från förr. Kompisar samt en hel del sådana där människor som man kanske bara nickade kort åt i skolkorridoren.
Idag var det en tjej som mejlat mig för att hon plötsligt "kommit att tänka på mig". Vi gick på samma högstadium och när vi kom upp i gymnasiet så hamnade vi i samma klass. Jag gick in på hennes sida för att kolla hur hon såg ut i dagsläget. Oj, vad hon såg ut. Jag fick en smärre chock måste jag nog medge. I alla fall så var hon jätteförändrad strax mitt på kroppen. För inte kan man vara en planka i gymnasiet och sedan när man har fött två söta barn så har man avancerat till DD-kupa? Nej, mig lurar hon inte. Här har en kniv varit framme. Såg inte hennes mun lite förändrad ut också?
Jösses. Här talar vi om en äkta grå mus som förvandlats till en puma.

Men allvarligt talat. Fusk gills inte. Det fick vi faktiskt lära oss i skolan. Både hon och jag.

Dagens låt: Ah du, hur fan ser du ut? - Wilmer X.
Vad roligt det är ändå med att det jämnar ut sig i längden. Fulingarna blir snyggare med åren och de som hade sin storhetstid i nian är sunkiga trebarnsmorsor med påsar under ögonen.

Website counter

Inga kommentarer: