Summa sidvisningar

torsdag 14 oktober 2010

Hur man förvandlas till en ilsken jättebebis.

1. Låt det vara torsdagmorgon.
2. Var lika tokstressad som du brukar vara.
3. När du sedan ska gå hemifrån med tre ungar i släptåg (ja, du har ett lånebarn varje morgon som grädde på moset) så upptäcker du att nyckelknippan är borta.
4. Skäll och rya på dottern allt vad du kan. Skäll på henne eftersom det var HON som öppnade dörren sist. Leta och far runt i hela lägenheten samtidigt som du känner att du vill ta livet av dig. Sparka gärna på en garderobsdörr, hårt. När du sedan ger upp, nycklarna är antagligen borta för gott, så slänger du igen ytterdörren så att hela huset vibrerar.
5. Kör bilen på ett sätt så att alla medtrafikanter förstår att du är VANSINNIGT ARRRGGG!
6. När du kommer in på dagis så hälsa surt och avmätt på fröken samtidigt som du skriker "MEN KOM NU DÅ!" till ditt yngsta, oskyldiga barn, med allt för hög röst. En röst som gör att fröken verkar skygga en aning.
7. Sätt dig och lipa i bilen och åk hem. Ring din helt oförstående man och förklara läget. Att nycklarna är borta, snyft, att du vill ta livet av dig, hulk. Att nu kommer dom hata dig på skolan och vad kostar det inte att byta ut alla lås på en skola, snyftsnyftsnyft och nu kommer duhu att bli fa-ha-ttig!
8. Fortsätt leta hemma, lugna ned dig lite. Sätt på lite kaffe, tänk att vad gör detta om hundra år och leta sedan lite till.
9. Drick kaffe. Känn lugnet.
10. Hitta nycklarna bakom ett draperi i hallen. Ett ställe de aldrig har hängt på. Det är naturligtvis MANNEN som har hängt upp dom där. Argh.
....kommer Wendy nånsin förlåta mig, jättebebisen...?

Dagens låt:Fun fun fun - Beach Boys.
Vilken vecka det har varit. Hemsk och kul. Hemskt kul. Har till exempel varit på genrep av landstingsrevyn med min favoritbloggare http://www.sarabarasara.blogspot.com/ och så har vi firat min favoritstefan som fyllde 44 år igår.
Helgen är helt blank och innehållslös - så h i m l a skönt då!
Website counter

Inga kommentarer: