Summa sidvisningar

måndag 4 oktober 2010

Trycket är för mycket!

Min bön igår: Gode Gud - gör så att Ann-Charlottes blodtryck inte har gått ned.
Idag: Bönhörd. Blodtrycket på hon jag vikarierar för just nu har inte gått ned. Hon måste vara hemma lite längre.
YES! JA! Vad glad jag blir! Högt blodtryck jättebra!
Eller vänta nu....hur elak får man bli? Förlåt Ann-Charlotte.

Iallafall - jag blir kvar lite till på "min" skola. Skolan som jag trivs så himla bra på. Där jag känner mig hemma. Jobbar halvtid (min dröm!) och som ett exempel på hur min arbetsamma dag ser ut så kan jag berätta om idag:
Börjar 9.30. Står på en solig skolgård med barn omkring mig. Barn som blir glada när de får syn på mig. Tar med mig dom in till lektionssalen kl.10. Jag får ta rast i en halvtimme. Dricker kaffe som kostar NOLL kronor. Kommer tillbaka till salen där Kulturskolan är och har drama. Får vara med i leken.
Kl.11 går vi och äter GRATIS mat. Kl.11.30 är det skolgård och rast igen. Går in klockan 12. Jag tar rast på en halvtimma med mina kollegor. Äter en apelsin. Är en stund i skolsalen igen med TVÅ lätt trögfattade elever. Går ut på skolgården ännu en gång. Solen gassar och A vill sparka fotboll med mig. Slutar för dagen. Klockan är 13.30 och jag har hela eftermiddagen på mig att packa paket, baka pizzabullar och grädda näringsrika dinkelfrallor.
Nams! Mums! Vilket glassigt liv!

Dagens låt: Nice boys - Rose Tattoo.
Har det vänt nu? Monster-Mille blev snäll igår och idag verkar det som om det håller i sig.
Håll tummarna.....jag kommer märka det om en stund när det vankas tandborstning. Skriker han NEEEJ!! så vet jag att det bara var en parentes. Följer han med snällt utan att opponera sig så kanske, kanske, kanske han får byta namn till Mys- istället för MonsterMille.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Vad du skriver bra!!! Fortsätt så! =) Ge ut en bok o du kommer bli rik!! Tack för att du förgyller mina dagar! /Christin

randigkatt sa...

Menar du, vem du nu än är, allvar? Vad glad jag blir!
Men bok....där vacklar mitt självförtroende betänkligt....
/Mirre

Anonym sa...

Jag menar allvar! =) Du e så bra! O jag kommer köpa din bok! /Christin