Summa sidvisningar

onsdag 6 oktober 2010

Sova sova sova, trött, trött, trött

Har varit helt överjävligt trött den senaste veckan. Så där så att det bränner bakom ögonlocken. Så där så att man bara vill blunda. Igår var jag och Skägget helt färdiga på kvällen och när klockan var 21 så sa han de förlösande orden:
"Nää, ska vi ta och gå och lägga oss?"
Det händer liksom inte att vi "går och lägger oss". Nä. Här hemma så halvligger man i soffan varje kväll och slötittar på teven och när man hasar ner till horisontalt läge vet man med all säkerhet att efter max tio minuter så ligger det en helt komafierad varelse i soffan med en massa zzzzz-tecken svävande över skallen.
Jag brukar säga att jag är så himla lättväckt att jag hör om en fluga så skulle surra i ett närliggande rum. Men inte när det kommer till den mastiga soffsovningen efter klockan 21 inte. Då skulle en elefanthjord kunna rusa snabbt genom lägenheten utan att jag vaknade.
Jag erkänner - det är skönt att sova i soffan. Det är tung, kravlös lite förbjuden sömn. Lika skönt är det dock inte att vakna upp vid halv två på natten, stänga av teven och gå ut och spackla av sig, borsta tänderna, kissa. Och sedan gå och lägga sig IGEN. Bara för att tre timmar senare vakna av ett hårigt odjur står över en och försöker få ens uppmärksamhet. Jag menar Mats alltså, inte Skägget.
Misstänker starkt att det är Mats fel att jag är ubertrött (vilka tangenter ska jag trycka på för att få ett tyskt u? Hilfe bitte!).

Ikväll är det jag som låser dörren till sovrummet. Kalla det djurplågeri eller vad fasen du vill. Nu måste jag få sova till MINST klockan 06.00! Mraaaom!

Dagens låt: The wild one - Suzy Quatro.
Översocial, check. Klumpig, check. Kelsjuk, check. Helvild, check. Älskar att bita i ens fötter, check. Matvrak, check. Favoriserar mig, check.
Mats har verkligen allt. Nästan, hm.



Website counter

2 kommentarer:

Anonym sa...

God morgon, hoppas Mats har förlåtit dig...
Jag har en tanget med ¨^~, den tycker jag passar bra innan jag slår till på u eller a eller...
Ingick i Tuppens skrivmaskinkunskap på Sanda 81-84, håller fortfarande!!! Det bästa jag lärt mig i en skolbänk, tänka sig...
Tack för senast förresten, kram!

randigkatt sa...

Odd! Men alltså - jag har ju oxå den tangenten men jag får inte dit pricksen ändå. Kolla: u u Uu u - jag blir tokig! Ska jag hålla in nån annan tangent samtidigt eller?

Tack för tidningen förresten!