Summa sidvisningar

fredag 22 oktober 2010

Kriminellt kul fredag

Så har man skämt ut sig igen då. Varför, varför valde jag att åka till ICA MAXI idag och handla. Varför?
Så här: När jag har betalat alla mina varor så ska jag gå och packa ned mina varor i kassen. Då när jag passerar den där larmbågen så börjar den TJUTA! Jag blir helt skakig och bara rafsar ut allt innehåll i hela min väska och visar kassörskan.
"Du har inte nån lånebok med dig - de kan ju ge utslag?"
"Nej, det har jag inte" säger jag med blossande kinder.
Två till ur personalen kommer fram, de har fått tjuvvittring, men kassörskan verkar vara av det snälla slaget så hon säger till dem att det är lugnt.
Efter att ha tömt ur väskan så går jag självmant genom larmbågen igen och då håller den tyst.
"Jag vet inte varför den gjorde så - förlåt så mycket" säger den snälla och jag går med nedböjt huvud mot mina varor som jag illsnabbt packar ner i en kasse.
Vilka var där? Vilka såg mig? Inne i affären hade jag bl.a hejat på en av klassföräldrarna i Wendys klass. Såg hon mig nu? Tror hon att jag är en tjuvaktig skata nu?

Fy, fasen vad läskigt! Kort som spärras i kortautomaten, tjutande larm - det har inte varit min vecka precis....vågar jag nånsin mer gå in i en affär?

Dagens låt: Hot Hot Hot! - David Johansen.
Var på Rosenlundsbadet idag med särskolan. Jag skulle inte bada. Det snöade på morgonen och därför hade jag förstås på mig en tjock ylletröja med polo. Det är varmt inne på badhuset. Cirka 29 grader. Det hade jag inte tänkt på förstås. Eller att eleven som jag hade hand om ville bada bastu efter duschen. Det hade jag inte heller tänkt på. Ylletröja + bastu = riktigt dålig kombo.

Inga kommentarer: