Summa sidvisningar

måndag 13 december 2010

Hair har du ditt hår!

Har varit på salong idag och klippt mig och kanske, eventuellt, att jag har hittat en frisör jag trivs med. Hon, frissan, var några år äldre än mig, hon var inte extremt snygg, modern eller fräsig (då blir jag nervös) och hon hade synpunkter. Det gillar jag. Salongen kändes rätt så avspänd och det var inga gigantiska fönster ut mot gatan (då blir jag nervös).

När jag sätter mig i frisörstolen så förklarar jag alltid direkt att jag är en så kallad FEGIS. Att jag absolut INTE är mogen för en kort frisyr. Inget djärvt, inget som sticker ut. Jag vill ha det som jag brukar men ändå helt fantastiskt, underbart snyggt. Volym! Volym! Volym!
Som ni kanske förstår är det en omöjlig ekvation. Det är därför jag alltid är missnöjd.
Men idag så såg håret iallafall rätt så okej ut efter en timme i frisörstolen. Lite över 400:- kostade det och det var jättebilligt tyckte jag eftersom jag är van vid att betala både för färg och slingor (över tusenlappen).
Ingen kommer märka att jag har klippt mig. Det vet jag. Så är det alltid om jag inte får för mig att klippa lugg och det fick jag inte idag.
Så dagens frisörekommendation får bli: Salong Gallerian.
(OBS! Hon frågade till och med om vattnet var för varmt när hon tvättade håret. Bara en sån sak va!)

Dagens låt: Sweat (alalalalalong) - jag kommer inte på namnet på gruppen...
Skit också vad svettigt det är på radion. Idag har jag varit där i knappt tre timmar och under dom ynka timmarna hinner jag alstra lika mycket svett (vad äckligt) som jag annars gör under två dagar. Det är helt enkelt jobbigt att inte kunna ett jobb.
Men hur som haver så lär jag mig mer och mer. Idag har jag spelat in ljudfiler på skoj och så har jag och chef-Johan varit inne i studion och låtsaskört. FEM gånger tog det innan det satt.
"Trafikinformation Sveriges Radio Östergötland. I Linköping under dagen idag kan det förekomma en hel del helikopterbuller...I Finspång är det just nu ett strömavbrott och 900 av Vattenfalls kunder är berörda....Vill du ringa och tipsa oss gör du det på 020-999 444...."

Website counter

5 kommentarer:

Barasara sa...

Ha! Salong Gallerian är min salong. Fast jag klipper mig hos Julia, den yngsta.

Lena sa...

Alltså ... ang hår!
Tvivlar på att du och jag NÅGONSIN kommer att klippa oss i kort frilla !!

randigkatt sa...

Sara! Vad konstigt! Din frisörska är hon med kort ljust (vitgrått) hår, va?
Lena! Det finns väl ingen lag som säger att man måste klippa sig kort. Det är nog helt enkelt inget för fegisar som du och jag....

Barasara sa...

Nej. Hon du beskriver har jag aldrig ens sett. Såg henne i annons i Nöjesnytt för första gången. Julia har långt lockigt hår.

Absolut ingen klippa-sig-kort-lag. De flesta som gör det gör det väl för att deras hår blivit så tunt? Det är därför jag inte kan ha långt hår ens nu.

Lena sa...

Ha ha nej, det finns ingen lag om det förstås.
Vi kommer (gör iofs redan) åldras med långt grått hår, fniss fniss