Summa sidvisningar

tisdag 28 december 2010

Nytt år. Nytt jag.

Mår bättre. Har till och med vågat mig ut på mellandagsrean. När jag gick hemifrån kände jag mig helt okej. Håret såg bra ut. Termobyxorna satt fint. Hur kommer det sig då att jag får panik över min look så fort jag kommer in i en affär med speglar? Inne på Flash fick jag plötsligt för mig att jag skulle prova två plagg. Det var en mycket dum idé. Inne i det minimala provrummet (har Sara Wedlund stått som modell för alla provrum eller? Alla är faktiskt inte tändstickor!) så fick jag syn på mig själv bakifrån. Usch. USCH! Det blev inget köp.
På Indiska roffade jag åt mig fem plagg. När jag svidade av mig inne i stans bästa provrum (en indisk elefant har antagligen fått stå modell här, toppen) så blundade jag hårt när jag krängde av mig mina gamla paltor och öppnade inte ögonen förrän jag så att säga fått på mig det åtråvärda plagget. Fem plagg alltså.
Plagg 1: "Gud, jag ser ut som om jag har ett tält på mig!"
Plagg 2: "Men herreguuuud!"
Plagg 3: "Meh, vaffan! Jag måste skaffa en personal shopper. Hjälp!!"
Plagg 4: "Nu###skiter jag ## i det här!".
Inför plagg nummer 5 så hann jag tänka följande: "och så blir det till att förbereda sig på dagens stora skrattfest" ....men under sker, det gör det och kan ni tänka. Klänningen passade!
En timme på mellandagsrea räcker - jag orkar inte utsättas för mer påfrestningar. När jag åkte hem tänkte jag ut en plan för år 2011. Jag kanske ska göra som hon som hade som ett årsprojekt att inte handla någonting. Inte nåt! Skit, vad skönt! Det är jag! Jag skulle lätt klara det!
Jag får handla mat och det allra nödvändigaste MEN jag får inte springa i vanliga affärer och köpa pryttlar och prylar eller kläder. Inte ens till barnen.
Måste jag/dom ha kläder så får det bli second hand. Eller så får vi önska oss det i present när vi fyller år.
Så hasta la vista och bye bye Vero Moda, HM, Gina Tricot, Lagerhaus, Åhléns och allt vad ni heter. Vi ses först år 2012. Kanske.

Jag är så inhelvete TAGGAD!

Dagens låt: Bye bye baby - Bay City Rollers.
Barnen fick ungefär 60 julklappar var. Hur sjukt är inte det? Av dessa var det kanske fem som var vettiga så därför har några redan hamnat på Tradera och i loppiskartongerna.
Jag säger NEJ till hysterisk kommers från och med nu. Comprende?


Website counter