Summa sidvisningar

torsdag 20 oktober 2011

Vad har dessa gemensamt?





Ulf Lundell, Yamaha Virago, pikétröja samt Björn Rosenström? Hm, VAD är det med dom här personerna, kläderna, motorcyklarna?
Okej. Jag avslöjar nu.
Tänk om man sätter in en kontaktannons efter en man. Man får svar. Man träffas. Han dyker upp på en Virago och när han fått av sig skinnstället så har han en beige eller marinblå pikétröja under. Vi sätter oss på en restaurang. Han avslöjar att Uffe är hans personliga husgud och att han även gillar en annan svensk, rolig artist. Björn Rosenström.
Då kan jag upplysa om att det hade inte spelat nån roll om han sett ut som en blandning av Howard Stern, James Spader och han den där rufsige norrmannen Knausgård. Jag hade hellre stuckit ut mina ögon än att inleda något med en Uffepiké/ViragoRosenström-man.
Fördomsfull?
Jamen, då är jag väl det då..
Vad har ni för no-nos?

2 kommentarer:

Barasara sa...

1 Folkpartist? Nej tack.
2 Skriver dåligt, kan inte stava? Nej tack.
3 Röker? Nej tack.

Otänkbart :)

Sparkling sa...

* Skitiga naglar. Eller långa naglar. Eller värst av allt, långa skitiga naglar. Brrrrr...
* En stor samling ömt vårdade danzbandzskivor och kommentarer i stil med "'När en flicka talar skånska' med Danne Stråheds orkester, det är en fin bit, den gillar jag" (autentisk kommentar från person i MIN EGEN ÅLDER, inte någon som är född på 1930-talet)
* Beige eller marinblå midjekort vindtygsjacka med decimeterbred stickad mudd kring midja och handleder. Det finns en speciell modell som är asful och brukar ses på gamla gubbar. Om man inte vill dejta gamla gubbar så känns det högst onödigt att dejta folk med gamla gubbars klädstil.

Jag skulle nog kunna göra en lista som är hur lång som helst, jag är inte så tolerant när jag dejtar.


Exempel från den tiden det begav sig:
http://wherewereyouhidingwhenthestormbroke.blogspot.com/2007/11/det-sociala-experimentet-del-512.html