Summa sidvisningar

söndag 12 februari 2012

Avtändande musik

Kalla mig gärna kräsen men jag skulle ha ganska, eller väldigt, svårt för att kunna bli intresserad av en man som gillade fel sorts musik. Mobilhölster, pikéskjortor, högt uppdragna brallor, beige/blårandig dressmannhalsduk som knyts sådär år 2007 runt halsen (vik halsduken på mitten, dra igenom ena änden, ja ni vet!) i all ära - men tänk vad hemskt om föremålet för ens heta låga plötsligt avslöjade att han bara älskade:
1. Sting.
2. Ulf Lundell.
3. Dream Theatre.
4. Marillion.
5. Roxette.
6. Nickelback.
7. Dokken.
8. Takida.
9. Nightwish.
10. Def Leppard.

.....det hade blivit hejdå jag ska leva ensam resten av mitt liv istället. Sån är jag. Och jag tror dessvärre att det inte går att ändra på det.

Dagens låt: Martin Rössel - My eyes.
Ögonen är det bra med. Med öronen är det något bättre. Jag har antagligen inte tinnitus. I fredags kväll efter Revaxörbehandlingen var jag så jädra desperat att jag till och med bad till gud. "Snälla gud, gör så att oljudet i mina öron försvinner. Om du hjälper mig lovar jag att skänka 200 kronor till något välgörande ändamål!"
Suset försvann. Befrielsen var enorm.
Så i morse var det jag som satt vid datorn och klickade in på SOS Barnbyar. Nu har jag beställt ett matpaket och ett paket nallar till behövande barnfamiljer. Kostade mig 208:-
Fast så fort jag betalat så började det susa lite lätt igen så faran är tydligen inte överblåst. Sicken vedervärdig förkylning! HOST! Snörvel. Ajajaj i nacken.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Håller med om allt förutom Sting - han har gjort en hel del intressanta låtar som vi sjunger i kören bl a...Tyckte du glömde en sak om avtändande män - om de har en bar hemma - dvs en bar med barstolar osv... Träffade en sån en gång & jag förlorade intresset på direkten.
/AK

randigkatt sa...

Egen bar, zebraskinn på golvet, leopardöverkast - ja, det går bara bort.

Sparkling sa...

När jag har "dejtat", vilket tack och lov inte hänt så ofta, så har det varit en VÄLDIGT lång sträcka där VÄLDIGT mycket kan gå fel. Kom hem till en snubbe en gång där det hängde en sån där ljusblå midjekort poplinjacka med smårutigt foder och stickade muddar i hallen, dom var väl populära i början av 80-talet cirka. Det var väl inte ENDA anledningen till att det inte blev något mellan oss, men det var definitivt en starkt bidragande orsak. Svårt att tända på någon som klär sig likadant som ens morfar.

randigkatt sa...

Kyparjackor då? Det måste vara ett av världens fulaste klädesplagg. Må den aldrig bli inne igen!