Summa sidvisningar

fredag 24 februari 2012

Cuculus canorus deppus

Ko ko ko! Deppgöken var det här. Om cirkagurka 70 dagar är jag utlasad från radion. Det var väl kul?
Nu ska jag snart ta helg. Melodifestivalen är skit också. Liksom namnet Estelle. Vad är det för ett wt-namn? Jag är helt på din linje, Herman Lindqvist. Det är totalt opassande. Fult.
Drottning Estelle låter som....jaaaa....en medlem i Army of Lovers eller nåt.
Ko ko ko. Den bittra deppgöken flaxar vidare.


Dagens låt: I hate people - GG ALLIN
Så illa är det kanske inte men just nu känner jag mig misantropisk. Jag kanske ska söka in till Dramaten eller nåt istället.

3 kommentarer:

Sparkling sa...

Tycker det är skitball att Estelle även heter EVA. Kan man tänka sig något mer vardagligt och ickekungligt namn?
Trist med radion, har aldrig fattat det där med utlasning. LAS var väl liksom till för att HJÄLPA arbetstagarna och inte tvärtom? Skitsystem.

Barasara sa...

Fy katten vad trist. Han som fick tjänsten, har han börjat nu?

Jag hoppas och tror ändå på någon öppning för dig på radion. Du passar ju så bra där. Men om det inte blir radion, vad vill du göra istället?

randigkatt sa...

Vad vill man göra istället? Vad vill man göra istället? Jag vet inte - jag har ju trivts på alla mina jobb mer eller mindre. Som städerska, som reklamare, som affärsbiträde, som tidningsutdelare, som elevassistent, som kontorist, som arrangör. Fast på radion verkligen stormtrivs jag....jag känner att det är där jag vill jag vara.

Ja, han har börjat. Det är chefen jag vikarierar för just nu. Har mars månad ut sedan blir det bara strödagar IGEN. Blä.