Summa sidvisningar

söndag 5 februari 2012

I brist på vettig bild:

Hostar gult slem. Det kan vara den äckligaste meningen jag någonsin skrivit. Hostar gult slem. Mmmmm. Öronen susar, huvudet spränger och imorgon börjar en ny arbetsvecka. Det är bara att gilla läget. Har man inte feber så ska man jobba. Det har han den där Luther sagt. Men bara för att man mår lite risigt så innebär ju inte det att man ligger och slappar inte. Nähähähääädå.
Mats har fått sina klor klippta. Har haft en dust med Mille redan vid frukosten. Vi har spelat musik för våra grannar och således har de fått lyssna på både WASP och Sex Pistols. Jag har beställt George Harrison-filmen och Lalehs nya platta från Ginza (fått presentkort i julklapp från radion). Jag har läst ut Mari Jungstedts senaste deckare, bäddat, duschat, städat badrummet. Nu är klockan kvart i tio på morgonen.
I eftermiddag ska vi på bio hela gänget. När man äntligen kommer iväg på bio så ska man tvingas genomlida en barnfilm och idag blir det då alltså Mästerkatten. Något säger mig att det är inte Martin Scorcese som regisserat den.

Ett fyrfaldigt leve för den här söndagen. HURRA HURRA HURRA HURRA!

Inga kommentarer: