Summa sidvisningar

lördag 8 november 2008

I hate myself for hating you


Är inne på Google och söker efter bilder som visar "hat". Då ploppar det plötsligt upp en massa bilder på huvudbonader. Tokigt, tokigt. Söker på engelska "hatred" istället. Hittar en i rött som föreställer på ett ungefär hur jag känner mig.
Så här ligger landet:
Jag säljer en del prylar via Tradera. Så fort auktionen gått ut så mejlar jag iväg ett vinnarmejl där jag i trevlig ton förklarar vart de ska sätta in sina pengar. Så fort de satt in pengarna så lägger jag deras vunna paket på lådan. Fine! Det resulterar i 99 fall av 100 att man får ett positivt omdöme.
Vad kan då gå fel?
Ja, det som hände häromsistens var att jag sålde en konsertaffisch för typ 34:- till en jävla nollåttakille. Jag lade affischen i ett papprör. Lock i ändarna med tejp över. Adress. Frimärken. Han hade den i sin ägo dagen efter.
Saken var bara den (enligt den här jävla nollåttakillen) att i röret fanns sedan ingen affisch. Den hade åkt ur! Han mejlar mig och berättar detta.
Jaha, svarade jag. Men jag är säker på att jag paketerat ordentligt. Och visst hör man historier om hur postens personal både snor paket och annat? Men jag är verkligen INTE den som är den. Så jag säger snällt, till jävla nollåttakillen, att han naturligtvis får tillbaka pengarna. Jag satte in dom åt honom samma dag.
Vad händer då typ tre veckor senare? När jävla nollåttakillen vaknat upp och tabletterna slutat verka? Jo, idioten lämnar ett negativt omdöme. Med facit i hand kunde jag ju lika gärna bara skitit i honom. Några pengar skulle han då inte få tillbaka, nä nä, försök inte! Jag ansvarar inte för postens slarv! Och så vidare.

Fan, vilka trista människor det rör sig ute i samhället alltså. Man blir så besviken.
Vet att man inte ska känna hat - men just nu, Thomas Jonsson, är det en jäkla tur för dig att jag inte bor i Stockholm...

Dagens låt: Real wild child - Iggy Pop.
...för då kanske jag skulle traskat hem till dig och lämnat av två trötta och hungriga barn (= gråt, tandagnisslan, bråk) hemma hos dig. Du skulle kunna få ta hand om dom som straff i ett dygn eller två. Efter det så kanske du skulle kunna ta dig samman och bete dig som en vuxen, normal människa.

Inga kommentarer: