Summa sidvisningar

tisdag 18 november 2008

Inte blev det Flamingokvintetten precis...

Vilken dag! Idag har jag klarat av anställningsintervjun. Jag måste erkänna att jag var ett under av coolhet för en gångs skull. Hade det här varit för två år sedan så hade jag haft grava sömnproblem minst en vecka innan och sedan så skulle jag legat och spytt på toaletten en timme innan det var dags att åka dit. Icke nu. Jag höll mig iskall som sagt. En timme tog grillningen och jag klumpade mig bara en gång när jag på en fråga började babbla om att jag är VÅG och de är ju kända för att vara diplomatiska och blablabla. Ha ha! Vilket dravel. Varför sa jag så? Jag som inte ens är ett dugg intresserad av astrologi?
Om två veckor vet jag om jag är dissad eller hissad....
Nu på eftermiddagen var det så dags för pärs nummer två. Barnen skulle gå till frisören! Den ena har aldrig suttit i en frisörstol i hela sitt liv. Det gick trots allt bra. MEN! Jag säger bara MEN! Vad är det för fel på frisörsläktet??? Har alla knäck i lurarna eller skiter de bara i en och kör sitt race? I nästan ett år har min grabb odlat längre hår och jag ville bara putsa till frissan lite på honom. Och detta sa jag tydligt och klart till frisörskan. Vad tror ni grabben har för frisyr när han går därifrån? Snagg. Just exakt. Ett tag mitt i klippningen så utbrast jag "Vilken tuff frisyr! Han ser ut som Flamingokvintetten 1974!" Ha ha ha fniss fniss fniss från frisören som till min bestörtning bara fortsatte att klippa. Ingmar Nordströms Saxparty nästa liksom.
Fan fan fan. Nu blev den lille visserligen söt iallafall men det kommer ju att ta minst ett halvår innan han börjar likna min son igen. Snyft hulk.

Dagens låt: Princess of the night - Saxon.
Saxon. Saxoff. Saxon. Saxoff. Kul skämt om man sett Karate Kid kanske.

Inga kommentarer: