Summa sidvisningar

måndag 15 november 2010

Som man skiter får man...spola?


Handlingskraftigt fruntimmer - that's me! Låt mig berätta.
I lördags morse satt jag på toan och gjorde nummer två. När jag skulle spola så blev det stopp. Fasa! Hur vi än lirkade och spolade så var det kört. Därför så fick vi göra en repris av sommaren 2009 då vi var utan dusch OCH toalett i tre månader. Vi fick helt enkelt knata ned i källaren och sätta oss på sunktoan där.
Men idag var det jag som hade tur. SAMT var handlingskraftig. Det ligger nämligen till som så att innehavaren av denna blogg är ordförande i bostadsrättsföreningen Svea (joho, det är visst sant!) och då kommer alla klagomål till mig. Nu var det några grannar som hade klagat över kalla element och därför var det jag som fick ringa till rörfirman. Detta gjordes för cirka två veckor sedan. IDAG, klockan 07.30 ringer en sölig gubbe från denna firma. Han vill komma hit på momangen och fylla på vatten i ledningarna.
Alltså just precis som jag står med tre påklädda och färdiga barn i hallen. Barn som stampar och vill ut till bilen för vidare transport till skola och dagis.
Gubben kom. Gubben tittade på ledningarna i källaren. Jag berättade att vi har stopp i vår toalett. Han hämtade doningarna och fem minuter senare var vår toalett som ny!
"Skriv inte det på fakturan, va?" sa jag och blinkade med mina två millimeter "långa" ögonfransar.
"Nej, det ska jag inte" sa gubben.
Bra, va! Nu känns det som om jag sparat trehundra kronor och då får jag unna mig något som kostar trehundra kronor. Vad ska jag köpa? Mat eller nåt snyggt att ha på mig? En ny toalettborste i guld?

Dagens låt: Free falling - Tom Petty.
Free - that's me. Too. Är ledig resten av veckan...tjohoo.

3 kommentarer:

Lena sa...

TRE (3) barn??

randigkatt sa...

Ja, TRE barn. Jag kör ju han du vet som har den där lata mamman.

Lena sa...

Suck ... du är för snäll!
Säg "basta" nån gång.