Summa sidvisningar

lördag 19 januari 2013

Operation uppryckning

Fotoutmaningen från SPARKLING löd: Ta bilder på en skiva, en bok och en film som du skulle rädda om det började brinna hemma hos dig. Okej. Skivan: QUEEN's A day at the races. Fast det ska vara vinylplattan och den råkar stå i källaren så OM det hade börjat brinna så hade det blivit meckigt att först fippla med källarnyckeln och sedan försöka hitta plattan bland all annan bråte i ett av de TRE källarförråden. Anyway. Den här skivan köpte jag typ 1976-77. Jag älskade den då och jag älskar den nu. Kan varenda text utantill. Den hade INTE fått bli mat åt elden.
Nu har vi inte så fasligt många filmer i vår ägo men den här har vi. UPP. Fantastisk film. Jag har nog sett den fem gånger och jag klarar förmodligen att se den 55 gånger till. Bra skit!
Constanze har fått nog av sin sambo Albert (en snål jävel). Nu vill hon hitta en ny man - hon fyller ju snart 28 och "stängningspaniken" närmar sig. Kommer ihåg hur jag låg på balkongen som tillhörde min etta med kök på Duvgatan och sträckläste den här boken. Jag skulle också fylla 28 och även jag hade  panik över att inte ha hittat nån kille/man. Skitrolig bok! Rekommenderas å det varmaste.
Vilken bok skulle jag gladeligen slänga i lågorna då? Jo, den här. Den ger mig så himla dåligt samvete där den står och samlar damm i bokhyllan. En tokhyllad bok på 9.999.999 sidor. Varför köpte jag den? Jag har väl aldrig varit intresserad av Marilyn Monroe heller?
De 9.999.999 sidorna. Ren och skär ångest. Och dåligt samvete.

En platta som ska in i brasan då? Tja, kanske den här lilla charmiga vinylsaken. Nu tillhör den dock inte mig och det är kanske fult att ta ens mans tillhörigheter men nä, sån här hemsk musik står jag bara inte ut med. Skägget vet att han inte får spela den när jag är hemma eftersom att jag inte kan ta ansvar för mina handlingar när jag hör dylika avgrundsvrål från helvetet. Hellhammer - ni är för djävulskt hemska. Usch!
Film jag kan tänka mig att bränna upp: Milles film LEGO Ninjago. Yäk. Vinjetten, den jobbiga musiken, de fula legofigurerna som sparkar stela karatesparkar mot varandra. Brinn Ninjago, brinn!

Det var utmaningen det. Nu ska jag försöka ta mig i kragen och bli gladare. Har inte druckit spirulina idag, har fyndat på loppisen (köpte bl.a ett par LEE för en krona) och ikväll ska jag ner till Carro och ha trevligt. Eftersom hon jobbar med fisk så har hon lovat att bjuda mig på marulk. Den där fula fisken ni vet. Ska visst vara väldigt god. Tänk om det är en ful fisk man behöver för att bli på bättre humör. Kanske det inte är svårare än så?

3 kommentarer:

Barasara sa...

Mitt första lilla bidrag till "Operation uppryckning"

http://nojesguiden.se/blogg/amat-levin/naturens-storsta-douchebag

Nästa kommer efter helgen!

randigkatt sa...

Katten vad kul! Den sista....they just don't give a fuck....ha ha ha. I love cats!

Sparkling sa...

Snyggt jobbat!