Summa sidvisningar

söndag 18 januari 2009

GÅSHUD!

Såg ni på P3 Guldgalan igår kväll? Om ni gjorde så måste ni också vara kära idag. Jag är iallafall tokkär. I låten Love is my drug med John ME. Mattias Edlund som ju kommer från Jönköping. Och som jag har arrangerat Nyfiken Fredagspelningar åt på Kulturhuset i tidernas begynnelse. Först med Pennicoat Lane och sedan med Motorhomes. Mattias sjöng i alla dessa band och han var en ursympatisk kille. Verkligen genuint sympatisk. Och så får man se honom igår på den här galan och vicket sinnesjukt bra framträdande han gjorde! Så jävla snyggt med honom i helvitt och en helvit akustisk gitarr som han började fingra på men sedan slängde i golvet (pluspoäng där) och så drog LÅTEN igång. Helvete helvete helvete vad bra det var! Fick inte Mattias sitt stora genombrott igår så ska jag cykla Vättern runt endast iförd mammas gamla bikini. Jag ska cykla, det ska jag, bara jag får ha Love is my drug i öronen samtidigt som jag trampar.
Nu undrar jag bara: Var kan jag köpa singeln?

Dagens låt: Love is the drug - Bryan Ferry (Roxy Music?).
Bra låt det med. Verkar som ett säkert kort att blanda in droger i låttiteln.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hej!

Jag ser att du skrivit om John ME angående hans framträdande på P3 Guld i lördags. Gå gärna med hans Fan Page på Facebook.

http://www.facebook.com/pages/John-ME/51300736653


// Sony music

Barasara sa...

Kunde de (Sony Music) inte svarat om, och isåfall var du kunde shoppat singeln när de ändå var i farten? Kan man ens köpa singlar längre?

Eller ännu hellre, kunde de inte bjuckat dig på en gratis med tanke på intresset du haussat upp? :)

Anonym sa...

Herregud. Hur har de hittat hit?