Summa sidvisningar

lördag 3 januari 2009

Vad tar ni för djuret där på bilden?

Kul bild, eller hur. Sådär känner man sig ibland. Som en riktig kuling. Men inte idag. Jag har idétorka. Har inte lust att skriva om att jag återupptäckte mina fötter idag. Hur ofta tittar man ordentligt UNDER sina fötter egentligen? Inte ofta. Jag ångrar att jag gjorde det - mina fötter ser ut som om de är sisådär 25 år äldre än själva fortsättningen ovanför.
Har heller inte lust att skriva om att jag varit på ÖB och inhandlat hårgelé till den lille för 5,90:- eller att jag ätit årets första semletårta (semmeltårta?) alldeles nyss. Eller att jag läste ut en himla bra bok nu i eftermiddags (Nessers nya). Orkar dessutom inte dividera om hur mycket jag ser fram emot Stjärnorna på slottet ikväll. Eller att den lille, som ännu inte testat sin dyra hårgelé, har varit osedvanligt retlig idag.
Nej. Det blir inget inlägg i debatten idag. Vi får se hur landet ligger imorgon.
PS. Gårdagens chips var djävulskt goda men jag fick ont i magen efter att ha hetsätit dom framför På spåret....DS


Dagens låt: Viva la vida - Coldplay.

Leve livet! Så var det ja.
Leva livet nu ska jag leva livet, jag leva livet, jag leva livet. Dom ska få se vem dom roar sig med...trallallala, kvitt kvitt....Så går en dag från våra liv och kommer aldrig mera åter.... Men det ska bli kul att se Gardell när han flippar ur för en fiols skull ikväll på slottet.

Inga kommentarer: