Summa sidvisningar

måndag 12 december 2011

Alla lika. Alla olika. Jobb alltså.

Klockan är åtta på morgonen.
Hade jag jobbat kvar på Kulturhuset nu så hade min röv precis landat på kontorsstolen. Jag hade suttit vid mitt skrivbord bakom de tunga röda sammetsgardinerna och tittat ut på Tändsticksområdet. Klurat lite på vad jag ska jobba med idag. Ringa någon artist? Göra någon tjusig informationslapp? Kolla av telefonsvararen?

Hade jag jobbat på särskolan så hade jag precis tagit mig ut på skolgården. Stått och stampat och gjort åkarbrasor. Kanske stått vid gungorna med Kevin och lekt "hajen". Frusit. Frusit. Frusit.

Hade jag jobbat på AMA så hade jag förmodligen suttit och babblat med Bittan eller Carina på kontoret. Längtat till klockan halv tio och fikat nere i det inte så värst fantastiska fiket "Björken".

Men nu jobbar jag ju här på trafikredaktionen och då sitter man istället och bloggar eftersom det är så vansinnigt lugnt ute på vägarna den här måndagsmorgonen. Jag har redan jobbat två och en halv timme och kaffet är uppdrucket och äggmackorna ligger och skvalpar i magen. Snart är det dax att gå hem.

Mitt liv är skönt nuförtiden.
Kanske man skulle satsa på att göra egen glögg i år? Den finska verkar ju god:


Inga kommentarer: