Summa sidvisningar

tisdag 27 december 2011

Två filmtips

Filmtips 1: FLICKAN. Ja, jag veeeet. Den här svenska filmen kom redan för två år sedan och egentligen har jag velat se den sedan dess. Men så har fördomarna slagit till och jag trodde att den skulle vara mer eller mindre långtråkig. Att den där huvudrollsflickan med det udda utseendet bara skulle skulle vandra genom filmen, helt tyst. Stum. Men så igår. Vi såg den och fastnade direkt. En mycket, mycket bra film som luktade starkt av ens egen barndom.

SE DEN.

Filmtips 2: SÅ JÄVLA METAL. Åh, vilket sanslöst bra tidsdokument om den svenska hårdrocken. Här bjuds man med på en rundvandring från November till Dismember och det är inte tråkigt en endaste sekund. Avsnittet med Yngwie Malmsteen alltså...ståpäls.

SE DEN OCKSÅ.


Dagens låt: The final countdown - Europe.
Jag fattar inte riktigt att det här skitåret snart är slut. Att jag bara ska jobba fyra dagar till och sedan vara ledig två veckor känns också märkligt. Men tillbaka till nyår....hur ska man fira? Jag som aldrig köper fyrverkerier känner faktiskt för att investera i en riktigt nyårsbomb bara för att manifestera att 2011 aldrig mer kommer tillbaka.
Hur firar ni?

Inga kommentarer: