Summa sidvisningar

måndag 19 december 2011

Imorgon är en annan dag

Igår: Lena och Van på besök med alla ungarna. Egentligen skulle Mickan och hennes två barn också varit med men det var ju nästan tur att de inte kunde, för det var jäkligt trångt, varmt och HÖGLJUTT här hemma. Sju barn låter ganska.....mycket. Det tror jag mina arma grannar kan skriva under på.
Idag: Har sprayat fossingarna (inget vitt pulver=ingen hudsvamp=jag är alltså botad), sköljt näsan och det gjorde satan så ont. Ska det göra det? Det blev ett sånt tryck i näsregionen att jag trodde att huvudet var på väg att explodera.
Sen: Ska jag ut och handla sista julmaten, äta överbliven lasagne och bege mig till jobbet. I den gamla Forden från 1978 (året -78, ahh, ljuva minnen, Holken...Pille...) eftersom corollahelvetet fortfarande tjurar ute på gatan.

Som ni säkert redan har förstått lever jag ett ytterst spännande och rikt liv.


Dagens låt: Papa's got a brandnew bag - James Brown.
Min gamla pappas bag är att vara senildement. Verkligen inget att skoja om. Från att ha varit den som varit brightast i familjen till att nu inte kunna eller vilja göra något - det är en riktigt tråkig historia. Kanske berättar jag den en annan gång.

Inga kommentarer: