Summa sidvisningar

lördag 31 december 2011

Och så funkade det igen...

Satt uppe till tolv inatt. Eftersom jag är kvällstrött kan du översätta det och då blir det "satt uppe till halv fem i morse". En sån bedrift är det för mig att vara uppe så länge.
Det var nämligen som så att plötsligt upptäckte AK att det inte gick att kommentera. Klåpiga jag gick in och rotade bland inställningarna och lyckades sabba precis alltihop. Mallar, inlägg, formateringar och allt vad det heter. Bloggen såg bajs ut. Som en nybörjarpensionärs.
Sov dåligt. Och eftersom vi är lediga idag och att det är NYÅRSAFTON så vaknar Mille förstås kvart i sex. Vågen och high five på den!
Det fanns, som ni förstår, inget annat att göra än att ge sig på datorn och bloggen igen.

Och nu har jag fått till den någorlunda och jag vet inte hur jag gjorde. Den ser inte ut som jag vill men nu skiter jag i det. Faktiskt. Kommentera på - nu verkar ju åtminstone den lilla delikata funktionen att fungera.
Grått nytt hår!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hola amiga! Jag känner mig skyldig till din sena natt & tidiga morgon men jag undrar var du får allt ifrån som du skriver/bloggar om. Skriv en bok - borde bli en bestseller!
Gott slut & gott nytt så länge då! Imorgon kanske jag återkommer och skriver en ny kommentar om det funkar...kanske skriver jag god fortsättning eller så...
/anonymaAK

randigkatt sa...

Hola!
Du ska inte känna dig skyldig - det var bra att du upptäckte problemet.
Kommentera gärna...jag fattar ju nada av vad som är roligt så ibland är det bra att folk säger åt en.
God fortsättning är ju världens tristaste uttryck men vad ska man säga istället då? God fortsättning"