Summa sidvisningar

torsdag 15 december 2011

Otacksam Toyota Corolla


Du är bara 15 år och vi tog emot dig med öppna armar i den här familjen för ett år sedan. Vi har bytt dina stötdämpare och i måndags hämtade jag dig från verkstan bara för att du skulle kunna vara ute på vägarna/överleva i ett år till. Tvåtusenetthundra kronor betalade jag. Det är ganska mycket pengar det. Iallafall i den här jävelmånaden som heter december.
Då tycker jag FAKTISKT att du kunde ha den goda smaken att starta och föra mig hemåt efter jobbet. Men nejdå. Du skulle förstås tjura in absurdum. Här skulle det trilskas och till Huskvarna skulle du minsann INTE.

Vilken sabla otur för dig då att jag råkar ha ett sådant enormt kontaktnät att jag bara behövde gå från radiojobbet och över gatan till närmsta hus och ringa på hos Bobbo. Synd för dig du.
Vad lack du måste ha blivit över att du fick hoppa igång efter att vi puttat dig uppför en liten backe och sedan nerför en backe. Då var du ju tvungen att masa dig iväg. Till Huskvarna.

Jag tycker du är en riktigt skitbil och jag tänker inte ens bemöda mig med att försöka lirka med dig imorgon. Du kan stå här ute på gatan och sura.
Hoppas du fryser riktigt ordentligt inatt.

Inga kommentarer: