Summa sidvisningar

onsdag 14 december 2011

Hålla sig för skratt


Några månader går jäkligt fort. Så är det. Och nu är redan mina tre månaders vikariat på trafiken snart till ända - men eftersom jag varit ett osedvanligt snällt mähä under detta år så har tomten belönat mig. Redan. Och det är nu man ska hålla sig för skratt.....han kom nämligen med en tidig julkapp i form av VÄLDIGT mycket jobb i januari, februari, ja till och med kanske hela mars. Var? På trafiken! Hur mycket? Nästan heltid! HELTID??? Ja, HELTID! Men du vill väl inte jobba heltid? Nä, men vad gör man? Fast....har du NÅNSIN jobbat heltid? Ja, det är klart att jag har jobbat HELTID men nu är det säkert femton år sedan sist. Jamen grattis då! Jamen tack ska du ha!

Jag kommer få mycket pengar i min plånbok. Visst. Men priset: Min värdefulla fritid.
....soffhörnet gråter.....

Dagens låt: Crash - The Primitives.

Jäklar vad det smällde i trafiken både här och där (mest där...Gerd hade en buss- och långtradarolycka där två personer omkom) under morgontimmarna idag. Jag hade bl.a en krock på E6 där den kvinnliga bilisten blev så chockad att hon sprang ut och bort och upp mot banvallen. Med följden att all tågtrafik stod still under säkert en timme under morgonrusningen.
Ibland kan man inte skylla allt på SJ. Man kan även skylla på helhispiga fruntimmer bakom ratten.

4 kommentarer:

Barasara sa...

Gott katten. Är det inte idealisiskt ändå? Maxa jobbet januari, februari, mars och sen leva när våren och ljuset kommer?
För att kanske maxa lite under sommaren igen?

randigkatt sa...

Jo. Visst är det så. Och vad gnäller jag för? De två första veckorna i januari är jag helt ledig!! Gran Canaria - here I come!

Anonym sa...

Gött, nu får du känna på det hårda vuxenlivet *fniss*. Håller med Barasara-det är det perfekta årstiden för ett sådant plågsamt upplägg...Du på Gran Canaria?:)
Vet vem "kvinnan" som omkom i Mullsjö är. Kanontjej med hela sitt liv framför sig. FRUKTANSVÄRT onödigt känns det som. Var det en ansvarslös busschaufför som chansade, en hästtransportsförare som vägrade släppa in eller en lastbilschaufför som inte ville släppa på gasen...

randigkatt sa...

Ja. Gran Canaria. Där är det ju varmt nu. Jag har faktiskt redan varit där, för sex år sedan när Mille bara var några månader....Och så kom jag på att jag har ju för fasen visst jobbat heltid. Det gjorde jag ju senast 2010! Fem månader på AMA som feriepraktikhandläggare. Den längsta titeln jag nånsin haft.