Summa sidvisningar

torsdag 1 december 2011

Titta in i min lilla kajuta, Niclas!


Inatt jag drömde något som jag aldrig drömt förut. Jag drömde att jag var på en stor, nej, GIGANTISK, färja och med på skutan var Niclas Frisk. Ni vet han som stone me into the groovade med Atomic Swing. Det roliga här var att det var han och jag som hängde tillsammans. Vi var, skulle jag nog kunna drista mig till att säga, till och med lite ihop. Lite märkligt, men ja, vi var ett hyfsat färskt par. Han hade en tygfirma som hette nåt i stil med Elft eller Eleventh och han importerade skitsnygga, flummiga tyger från orienten. Samtidigt som han spelade förstås. Tygerna var mer en bisyssla.
Minns inte så mycket av drömmen mer än att det var jättebehagligt att svirra runt med herr Frisk på den här jättefärjan. Var jag full? Ja, lite salongsberusad kanske. Och?

Nu till det otäcka i drömmen:
När vi befann oss högt uppe i ett helt glasbeklätt rum så började hela färjan tippa på ett högst obehagligt Estonia-aktigt sätt och som vanligt tänkte jag "Jag visste att jag skulle dö genom drunkning!"
Nu välte vi som tur var inte helt och hållet, men det var bra nära. Det var trots allt en händelse som skulle skapa tidningsrubriker för folk hade ramlat omkring huller om buller inne i färjan. Riktigt läskigt.

Drömtolkning: Var inte ute på djupt vatten och titta inte åt polisongsprydda musiker för då kan det sluta i katastrof!

Dagens låt: Let's go crazy - Prince
Ja, låt oss! Jag är iallafall bra nära att bli galen. Vi lånar böcker, böckerna försvinner. Jag köper vantar, vantarna försvinner. Jag tvättar kläder, kläderna kan vara på kroppen (barnakroppen) i cirkagurka tio minuter innan det känns som att det är dags att lyfta luren och ringa VIA-direkt och få råd om hur man får bort svåra fläckar av blåbär, tusch, olivolja, bensin, nagellack. JAG BLIR GALEN!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jag tolkar din dröm som att du är rädd för att hamna på glasberget...
Jag är för övrigt lite deppig idag för jag har läst att Jovan Radomir (SVT-hallåa)ska bli pappa & han blir inte pappa till mina barn:(/AK

randigkatt sa...

Åååååkej. Jovan har jag stött på in real life! Vi sprang nästan in i varandra på melodifestivalfinalen i Globen när Martin Stenmarck gick och vann till min stora förtvivlan. Jaså du gillar honom du?

Barasara sa...

Fnissar åt din drömtolkning, så himla rolig.