Summa sidvisningar

torsdag 18 september 2008

En maskin som suger. FETT!


Nu får du berätta. Hur länge har du haft din dammsugare? "En livslång partner" hör jag där ifrån. "Femton år!" säger du där borta. "Fick en i julklapp för fem jular sedan" kommer det från ett annat hörn i lokalen ja. Jaså. Jaha.
Då är min fråga till er: Vad heter era dammsugare? Vad har de för märke?
Vi här i taffliga familjen är nämligen inne på vår, säkert, femte dammsugare nu på två år. Visst visst. Vi dammsuger kanske oftare än genomsnittet och ja, vi kanske har mer hår på skallen än genomsnittet också. Men en jädra dammsugare ska väl för fan klara av att dammsuga mer än en gång i veckan?? Och om den får suga upp en biljoner hårstrån - so what? Borde inte en ny maskin klara av det?
Här har vi köpt saker som heter Wampire (suger) och Cyclone (blåser) men håller de vad de lovar? Nix och pix. NEJ.
Den vi har nu fick vi för tre månader sedan. Den är påslös. Och sanslös. Det vill säga sanslöst dålig på att suga upp saker som ligger på golvet, mattorna och möblerna. Jag vet inte, men Cyclone tycker jag borde ha hetat Musfjärt eller nåt i den stilen istället. Den lilla veklingen klarar inte ens minsta lilla brödsmula utan att få spatt.

Imorgon tar jag med mig det moderna aset till tippen. Goodbaj och ajöss.

Dagens låt: Blowin' in the wind - BOB DYLAN.
Det är ju bra att det blåser nånstans. Låter jag bitter? Amen, hur skulle du känna då? Slänga ut flera tusen om året på saker som vägrar samarbeta. Usch.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Undertecknads familj har centraldammsugare. SUPER!!
Suger grymt bra!
Men ja ja ja jag vet, säkert dyrt att installera.
/L

Anonym sa...

Hårnär kanske kunde vara ett alternativ?

Anonym sa...

Jag menar hårnät!