Summa sidvisningar

lördag 6 september 2008

På vingar av stål(ar)

Man hör folk som klagar på att de har dåligt med pengar. Tröttsamt, tycker jag. Har man dåligt med pengar så kan man gott göra som jag. Stå på loppis! Ni såg vad jag skrev om igår kanske. Att jag hade källaren full av loppissaker. Idag har dessa loppissaker omvandlats till reda pengar. Närmare bestämt lite över 1500 riksdaler. Och då var det dyraste jag sålde en torkställning för 60:- De flesta sakerna gick för fem och tio kronor. Så fatta vad grejer jag har sålt!! Volvokombin var sprängfylld av kartonger, kassar och påsar på ditvägen. På hemvägen behövde den bara skjutsa tillbaka oss samt en och en halv flyttkartong. Lättnad. Pjuuuuuuuuuuuuuuuuh.
Bäst av allt - skiten genererade inte bara cash till mig och den skäggige. Nej, barnen i Afrika får kanske en ny ståtlig skola tack vare mig och mina saker. Vi skänkte nämligen en hel full flyttkartong till Erikshjälpen också.
Mitt sinne är lätt som en tjugokronorssedel. Hördu loppisen - jag älskar dig.

Dagens låt: Paradise city - Guns'n'Roses.
Ibland måste man bara älska Huskvarna/Jönköping. Finns det en mer loppistät ort på jorden? Två Erikshjälpen, tre Röda Korset, en Bra&Begagnat, en SAM-hjälp, ett Myrorna, några loppisar till samt kungen på marknaden - Kultans lördagsloppis! Dags att byta smeknamn från urmesiga Golfköping till Loppisköping istället, anser jag.

1 kommentar:

Anonym sa...

Instämmer!!
/L