Summa sidvisningar

torsdag 11 september 2008

Smokey Robinson? - förbjud honom också!

Titta på bilden. Får överläkarna Göran Boethius och Gunilla Bolinder sin dumma vilja igenom så kommer det att se ut så här från varje rökares lägenhet inom kort. De vill nämligen förbjuda all rökning utomhus. Nu ska man bara få sitta inne i sin lägenhet och bolma för annars kommer hela mänskligheten dö ut på grund av passiv rökning. Man undrar ju i sitt stilla sinne hur de har tänkt att barnen till dessa rökare ska överleva i sina hem. För om G&G får råda så får mamma och pappa inte ens gå ut på balkongen och röka. Vilken idioti.
Kan dessa överläkare inte ägna sig åt att forska i varför barnen idag mår så kasst istället? Varför unga människor sitter hemma i sina rum och skär sig i armarna? Eller nåt annat lite mer akut.
Om cigarettrök är så in i bomben farligt så undrar jag varför folk som växte upp på exempelvis 60-talet inte dör som flugor. Tänk vad många fester jag var med på som barn. Där röken låg tät i varje rum. Eller hur ofta man åkte bil med rökande föräldrar där fram... JA - vi var utsatta för passiv rökning men vi skärde oss banne mig inte i armarna. Vi behövde inte äta valium eller lyckopiller.
Nä, lite cigarettrök har väl ingen dött av. Jag tror trafiken skördar fler offer så varför inte ta och förbjuda den på en och samma gång. Vad kul det kommer bli att leva!

Dagens låt: Smoking in the boys room - MOTLEY CRUE.
Röka i pojkarnas rum? Javars. Nä, förresten. Nu ser jag att Gunilla och Göran har varit framme här så det går INTE för sig.

1 kommentar:

Anonym sa...

Bra Mirre, håller helt med!
/Passivrökningsutsattasusan